Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

excel sorusu... acil yardım...

Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

tam anlatamamışım okudum da... yani şimdi mesela M4 ve T4'de fiyatlar yazıyor farklı ürünlerin. bu böyle 7şer column atlayarak M4,T4,aa4 falan diye bayağı bir gidiyor. Ben ise bir yerde fiyatları listelemek istiyorum. yanyana yazacak oradan alıp rakamları. manual şekilde çok uzun sürecek. Bir şekilde hallediyorduk bunu ama nasıl?[signature][hline]3D Galeri
Sosyal ağlarda paylaş

soruyu anlayabilsek edeceğizdir :)

ben söle anladım:

M kolonunda ve T kolonunda sayılar var altalta ve sen bunları dipdibe istiyorsun ?

e o zaman save et bir yere sil aradaki kolonları diyeceğim ama bu zaten aklına gelmiştir. ama dediğim gibi ben böle anladım :)

yada =m4 yaz bir kutuya, sonra enter a bas sonra da sağ altköşesinden aşağa doğru şeettir mousela + işaretine dönüşünce... ama bu da aynı şey ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

e dediğinle istediğin tutmuyor birbirini ?

M4 | T4 | AA4
--------------
36 | 42 | 53
37 | 43 | 54
38 | 44 | 55

(bu örnekteki gibi şekillerle) tekrar bir anlatabilirsek iyi olacak sanırım ... biliyorum sana saçma gelio ama bazen insan bir şeyi basit görünce karşısındakinin de şak die anlamasını beklio, ama anlayamıoz gördüün üzere ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...

[Bu mesaj neterrorist tarafından 02 Haziran 2004 11:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...