Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ya atlayarak fill nasıl yapıyorduk? yani ben mesela M4 T4 diye giden değerleri alıp başka bir yerde yanyana yazmak istiyorum. =m4 ve =t4 yapıp drag edince aynı sırada artarak yanına yazdıramıyorum.. yardım edin lütfen...[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 tam anlatamamışım okudum da... yani şimdi mesela M4 ve T4'de fiyatlar yazıyor farklı ürünlerin. bu böyle 7şer column atlayarak M4,T4,aa4 falan diye bayağı bir gidiyor. Ben ise bir yerde fiyatları listelemek istiyorum. yanyana yazacak oradan alıp rakamları. manual şekilde çok uzun sürecek. Bir şekilde hallediyorduk bunu ama nasıl?[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 tam anlamadım sanırım ama, sadece bir kolondaki fiyatları yan yana yazmak mı istiyorsun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hayır ya.. :( 7 column aralıkla, aynı row'daki rakamları aynı bir columna yukarıdan aşağıya yazmak istiyorum...[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yok mu yardım eden?[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 soruyu anlayabilsek edeceğizdir :) ben söle anladım: M kolonunda ve T kolonunda sayılar var altalta ve sen bunları dipdibe istiyorsun ? e o zaman save et bir yere sil aradaki kolonları diyeceğim ama bu zaten aklına gelmiştir. ama dediğim gibi ben böle anladım :) yada =m4 yaz bir kutuya, sonra enter a bas sonra da sağ altköşesinden aşağa doğru şeettir mousela + işaretine dönüşünce... ama bu da aynı şey ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 neter işte o en son dediğin şekilde yapmak istiyorum ama 7şer 7şer atlamasını istiyorum. yani senin dediğin şekilde =M4,=N4,=O4 diye gidiyor ya ben =M4,=T4,=AA4 diye gitmesini istiyorum. Anlatabildim mi?[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 e dediğinle istediğin tutmuyor birbirini ? M4 | T4 | AA4 -------------- 36 | 42 | 53 37 | 43 | 54 38 | 44 | 55 (bu örnekteki gibi şekillerle) tekrar bir anlatabilirsek iyi olacak sanırım ... biliyorum sana saçma gelio ama bazen insan bir şeyi basit görünce karşısındakinin de şak die anlamasını beklio, ama anlayamıoz gördüün üzere ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... [Bu mesaj neterrorist tarafından 02 Haziran 2004 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 e transpose ettikten sonra da 7 satır atlayarak alabilir zaten istediğini ... çözüm bu mudur sayın sorun sahibi ?[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar