Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Salonu

Asriel

Öne çıkan mesajlar

Loli-pop said:
eğer hard body yapıcam vücüt istiyorum diyorsan hasanpaşada dynamic gym var... kesinlikle tavsiye ederim.. fiyatı da çok uygun 60 tl sanırsam.. eger düşünürsen adresi tam olarak veririm...

Bugün oraya gittim ama kapalıydı.Dedemlerin evinin karşısında:)Senelerdir bildiğim ama spor salonuna gitmek aklıma gelmediğinden hiç bakmadığım yer.Bugün gittiğimde kapalıydı bende suratı dayadım cama içeri baktım ama sırf vücüt geliştirme aletleri vardı.Ben daha çok cardio yapmak istiyorum.Çok fazla kilom varda:)Bu arada ben orayı geçen hafta telle aradım 70 ytl dedi.Sen oraya mı gidiyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:
Loli-pop said:
eğer hard body yapıcam vücüt istiyorum diyorsan hasanpaşada dynamic gym var... kesinlikle tavsiye ederim.. fiyatı da çok uygun 60 tl sanırsam.. eger düşünürsen adresi tam olarak veririm...

Bugün oraya gittim ama kapalıydı.Dedemlerin evinin karşısında:)Senelerdir bildiğim ama spor salonuna gitmek aklıma gelmediğinden hiç bakmadığım yer.Bugün gittiğimde kapalıydı bende suratı dayadım cama içeri baktım ama sırf vücüt geliştirme aletleri vardı.Ben daha çok cardio yapmak istiyorum.Çok fazla kilom varda:)Bu arada ben orayı geçen hafta telle aradım 70 ytl dedi.Sen oraya mı gidiyorsun?

evet genelde pazarları kapalı oluyo. cumartesileride erken kapatabiliyor ama hafta içleri 12 ye kadar açık :)
evet ben oraya gidiyordum yaklaşık bir sene kadar devam ettim ara verdim şimdi ama tekrar gitmek istiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar eminsin yani kilo verdirme kısmında:)Yahu ne bilim kondisyon yüklemedikten ve koşmadıktan sonra spor salonuna gitmek ve o kadar para vermek çok gibi geliyor bana.Vücut için gitsem evet düşünmeden giderdim ama amacım üçgen olmak fln değil.Nefes açabilmek en başta askere gideceğim için bunuda öyle mekik çekerek,ağırlık çalışarak kazanılabileceğini sanmıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...