dunno Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 gece oldu. her yer lamba, her yer ışık, her yer ses. onu bile farkedemedik. yıkandım, saclarımı taradım. ayna buguluydu, saçlarım da zor açıldı kollarımın, göğsümün boynumun içi boş gibi. nefes alınca her yanımdolup dolup boşalıyor. geçmişime bakar gibi bakıyorum su anıma. sanki çoktan geçmişimde kaldım. sararmış bi fotogragın icindeyim gibi görüyorum su anımı. tam karsıdan degil biraz açılı çekilmiş, aslında çekilmemiş bi fotograf. sallanan sandalyede yaşlı bi dunno hayal ediyorum.tüm yaşadıklarını yalnız kendi bilen. gün yeni başlarken oturmuş. günün en soguk saatlerinde. aynı ruh degişmis bi beden içinde. aynı ruh değişmiş düsünceler içinde. farklı hisler içinde. yine böyle zevk alacak mıyım müzikten yine boyle herseyi bi yana bırakabilecel gibi sevecek miyim hangi camlardan bakıcam kimlere gülümsiycem kimleri unutmaya çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ben de geçen gün nerelerde dunno diye düşünmüştüm :) sarı fotoğraf kısmı güzel olmuş. bence yaşlanınca yine müzikten zevk alıp seviniriz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yorum yapan ellerin dert gormesin smashçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar