cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ayh canım sıkıldı. vermez olaydım safsata kılavuzu linkini. çoğu bana bunların. -007- said: cogitoz: Konuyu çarpıtmanın anlamı yok -007- said: Bariz cümleyi yanlış yorumlamışsın. -007- said: Ancak sen ısrarla örneğimi konudan bağımsız olarak deşip ayrıntısına girerek konuyu saptırıyorsun -007- said: Ayrıca bold kısımda da yanılmışsın. -007- said: O mesajın neresinde Ad Hominem var bunun cevabını ver önce. Ad Hominemle alakası bile olmayacak bir mesaja "ad hominem yapma" demek safsatanın ve laf salatasının önde gidenidir. Yine cevap veremeyip yön değiştirmeye çalışıyorsun sözün özü. -007- said: Ancak senin işaret ettiğim bold kısımda yaptığın safsata Fallacy of Converse Accident. -007- said: Olayı iğrenç üslupla terbiyesizliğe vurmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ben söylediğin ifadeyi kullanmadım, çok iddialı bir çarpıtma yapmışsın yani, artık bunun da hangi safsata tipi olduğunu sen araştır. -007- said: Gelip o olayların üstüne "bu ülke demokratik değil" demen de safsatanın önde gideni olmuş. Yanlış genelleme yapmışsın yani. Yine anlam içermeyen ters üsluplu safsata mesajları atmaya başladın. -007- said: Git tarih oku. "çeşitli sebeplere x sayıda adam öldürülmesi" sana genelleme yapma hakkı vermez. -007- said: Uçurum var ikisinin arasında. Türkçe öğren. -007- said: söylenenleri anlamıyorsun. İfadeler arasındaki derin ayrımları yapamıyorsun tam olarak. -007- said: gayet yanlış düşünüyosun, -007- said: O bold kısmı iyi oku, özümse -007- said: Alakasız yaklaşmışsın, insanın kendinden olanı sevme duygusunu inkar mı ediyorsun? -007- said: Senin mesajın tam olarak "Fallacy of the Straw-Man" -007- said: Tamamen yanlışsın. Senin için bilgilendirici not ve işte diğer başlıklarda sessiz-cevapsız kalarak düştüğün durumun bir kez daha bu başlıkta da ispatı: -007- said: Umarım anlayabilmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 oha ugrasmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 dufrasne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 vaniLLe said: dufrasne? ben dufrasne'nin anne tarafından 3.kuşak torunu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ah canim. meraba <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 merhaba dedem sizden çok iyi bahsederdi. size melek derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 konuyu carpitmanin anlami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ad hominem yapiyorsun simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar