BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bu arada konunu ilk 5 sayfasını okudum.. noluyor konu nereden nereye gelmiş? arada sırf karşısındakini haksız çıkartmak için kendi söylediğiyle çelişme derecesinde mesajlar gördüm "amanın" dedim arkadaşım neyi paylkaşamıyorsunuz? en nihayetinde insani hatalar herkesde olan bir şey empati kurun biraz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 sevgili troll sen de "wall of text" diye tabir ettiğimiz üslupla gelmişsin ama o "wall of text"i öss de soru oalrak kullansak muhtemelen içinde anlam bütünlüğünü bozan cümleleri elemek üzere olan bir soru yapılır
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Starscream said: olayda türk yok be abi olsa valla sev hepsini ama yok yani malesef gözü kara milliyetçilik böle bişey işte Bak yine fail. Neden mi: 1) Olayda Türk olup olmaması, senin "İnşallah Türklere bişey olmaz" lafına ırkçılık demenin yanlış olmadığı anlamına gelmez. Olayda Türk olsa da olmasa da sen bu düşünceye yanlış anlam yükledin ve düşünce hatası yaptın. 2) Bu mesajında da "gözü kara milliyetçilik" demişsin. Irkçılıkla "gözü kara milliyetçilik" apayrı şeyler yalnız. Yine başka hata yapmışsın. Sonuç: 1) Olayda Türk olsa da olmasa da Samin mesajında ırkçılık yok. 2) Kavram kargaşası yaşıyorsun.
Öne çıkan mesajlar