Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ben de şu an Samsung'un 1tblik F1 modeli diski http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=13666 var, alalı birkaç ay oldu ama sesi artmaya başladı ve bir kez de mavi ekran yedim geçende. Defrag işlemi saatler sürmesine rağmen yarıya bile gelmez oldu. Ayrıca Samsung fazla dayanmaz, 1 seneye coflar diyorlar, torrent yüzünden iyice dolmaya da başladı 2. kısmı. Bu yüzden Samsung'u depo yapıp, ana disk olarak yeni bir Hdd almak istiyorum. WD'nin 1001Fals Black serisi http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=14298 ve Seagate'in 7200.12 serileri http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=17031 gözüme ilişti. Ama ilki için çok sesli, traktör gibi diye yorumlar duydum. Diğer markanın ise birkaç ay önceki çökme problemleri beni düşündürüyor. Bir de şu model Seagate var ama baya pahalı; http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=13682 Önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 seagate kraldır. ben çok araştırdım zamanında fiyat farkı fazla olmamasına rağmen 500lük değil 250lik aldım ve 1 yılı geçti, hdd sesini unuttum harika bir his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 1001fals en sessizi degil ama en hizlisi, ama acikcasi 7200.11 500gb lik seagatelerden daha cok ses cikarttigini soyleyemem. fakat sistem diski iicn bicilmis kaftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 seagate ST3500320AS diye bişey var bende, sessizlik bakımından çok iyi ama gidici sanırım :) geçende makina harddisk yokmuş gibi davrandı kalp krizi geçiriyodum 3 aydır uğraştığım bitirme projemin yedeğinin bulunmadığı için(küçük bi flash diskte vardı gerçide, arkadaşa film atmak için temizlemiştim onuda hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 @elesso Fixed sd1 firmware ini yuklemisydin? fix oncesi bu problemleri bilinen biseydi st3500320 lerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yok direk dükkandan aldım taktım başka hiç bişey yapmadım, harddisk firmware i diye bişeyide ilk defa duyuyorum açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Seagate firmware defect ile alakali konu buydu Drive detect ile firmware ine bakip son cikan firmware degilse problemli disklerden biri olma ihtimali var. birde bunu check edip update ettikten sonra seatools ile bios dan smart fonksiyonunu acip hdd sagligini kontrol et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ahah ben o topici görmüştümde hiç üstüme alınmamıştım, dur bi bakıyım dediklerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 topici biraz baltaladım ama SNo Serial number Result Action 1 9QM4K7ZQ Drive is not affected. No action required. SD15 firmware im, sorun yok gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 WD rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sd15 ise update yapicaksin sart, not affected dalgasi cok buyuk yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bu arada defrag için önerim smart defrag isimli ücretsiz programdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sanırım WD 1001 Fals Black alacağım, yorumlar için teşekkürler. Bu arada defrag için TuneUP Utilities 2009 kullanıyorum, herşeye güzel bir ayar çekiyor, arada sırada arka planda çalışıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar