tiybek Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Selam ayri olarak aciyim dedim sorun olmazsa bu konuyu;p Arena partnerim 2 hafta once oyunu terketmek zorunda kalmisti ben de o gundur yeni bi partner ariyorum ama bulamadim maalesef:P Uhmm armory linkim bu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Al%27Akir&n=Nu%C3%A0la&ST=EU-1167040-kVVz5V1ieZW4mGlUKNfWoAgIAI0MSSFXDAA . Gunlerdir bulamadim belki kendi serverinda bunalmis felan olup da transfer felan etmek isteyen veya serverda tanidigi felan olan olursa pm atarsa sevinirim. Ben de 3-4 hafta once migrate ettigimden pek kisi tanimiyorum :x. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oo hacıs rating de yakıyomuş. gear da iyimiş . hadi bakalım , gerçi sen migrate edemediğinden işin zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 dinan hemen atladı rogue görünce. gel emeriss'e gel. ulduar da yaparız. edit: verilen sozlerin gerceklesmesinden genitalic sorumlu tutulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar