superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 evet arkadaşlar ilginç bir oyun daha karşımızda ,oyunu indirdim dehşet ötesi zevkli:D,2*3 char açtım, sıkmıyo pek fazla adamı,550 mb civarıda clienti var,acayipte kalabalık,oyuna hayvan olarak başlıyorsunuz,:p,kuş,boğa,ejderha,kaplan gibi yaratıklarla,daha sonra lvl 3 olduğunuzda human formu alabiliyorsunuz,ben henüz 3 lvlim araştırmalarım sürüyor halen nasıl alınabilir diye,form ama bulamadım henüz euehe, oyunun sitesi http://hb.getamped.com/home bir kaç ufak tefek ıvır zıvır, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 hahah abi oyunun ismi çok tırt olmuş,holy beast ne ya ahahasd HolyShit Online isteriz http://1.bp.blogspot.com/_mPljjiQDXjU/R3pUvEokmkI/AAAAAAAAAPM/ozBZmK7MgEc/s400/Mr_Hankey_the_Christmas_Poo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yok yav,yıllar sonra ragnarok tadı alabildiğim bir oyunum oldu eueheuhe,çok sevinçli sayılırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ssler silkroad a çok benzio. client ufakmış indiriyim bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 patchiyle beraber dosyanın büyüklüğü,640 mb civarı,ve arkadaşlar denemek isterseniz,oyunun web sayfasına girip,k.adı,şifreden sonra play yazısı geliyor sitede,oradan giriyorsunuz oyuna,ben aoc+bu oyunu oynuom şu anda canım sıkıldıında aoc,yoksa diğeri:D euehe fazlada yormuyo pcyi,ve arayüzü çok kolay ve kullanışlı,tek eksisi,mouse la oynanması tabii;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Hayvanat bahçesi gibi oyun yapmışlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oyunu denedim, vasat bir knight-silkroad çakmasından başka bişi diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 hayvanlı knight mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Hangi hayvan olacağımızı biz mi seçiyoruz =) İlginç geldi indirip bi denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 evet ,sen seçion,:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sayende bu oyunuda denedim.. bu oyunuda yapmislar ya yanii... begenmedim maalesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar