sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 merhaba... aslinda swg ve daoc arasinda karar veremiyordum fileplanetten 4 day trial cekeyim bi dedim update filan derken 3 aylik uye oldum yanliz oyun hakkinda hic bir bilgim yok kisaca temel bilgi verebilirmisiniz ne tur bi char acayim ve hangi server'da daha cok turkler var. msn: [email protected] icq: 698698 [Bu mesaj sirplaya- tarafından 01 Haziran 2004 09:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bu arada sanirim bende cikan sunucular amerika sunuculari Gaheris filan var[signature][hline]inanilmaz olana inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bildiğim kadarıyla trial olayı sırf us için, bu durumda kay ve merlin serverlarını önerebilirim türk nüfusu açısından. hangi realm - class - race tavsiyesine gelince o sana kalmış birşey, nasıl bir yer yüzü şeklinden - ırklardan - tarihinden ve classdan hoşlanırsan ona göre char açmanı ve başlamanı öneririm.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 oyun hakkimda hiç bi bilgim yok ama baslarda rahat ediim komplike olmasin diosan direk bi tank/fighter class aç ha ben çabuk ögrenirim vede grup adamiyim diosan klerik/healer aç....ama healer oynamak öğrenene kadar sakattir,çok laf yersin ben kafama göre bi şey açıcam rastgele diyorsan ilk bastaki yararli linkler topicine bak oralardan biraz araştir[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bide bisi sorucam simdi kredi kart'i bilgilerini filan istiyorlar ama account manager gibisinden bir site yokmu?[signature][hline]inanilmaz olana inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hayır herşey clientdan yapılıyor.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 valla br0 sorun cok bizde US serverlarindayim zaten :) ole dolaniyorum bi saga bi sola :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 iidir dolanmak keşfe çik xp kasanlari izle sende ne yapçana karar verirsin o ara ;p[signature][hline]I r thy killa I r teh frightful thing that always follows u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar