Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba..Yeni Basladim..

sirplayA

Öne çıkan mesajlar

merhaba...
aslinda swg ve daoc arasinda karar veremiyordum fileplanetten 4 day trial cekeyim bi dedim update filan derken 3 aylik uye oldum yanliz oyun hakkinda hic bir bilgim yok kisaca temel bilgi verebilirmisiniz ne tur bi char acayim ve hangi server'da daha cok turkler var.

msn: [email protected]

[Bu mesaj sirplaya- tarafından 01 Haziran 2004 09:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla trial olayı sırf us için, bu durumda kay ve merlin serverlarını önerebilirim türk nüfusu açısından.
hangi realm - class - race tavsiyesine gelince o sana kalmış birşey, nasıl bir yer yüzü şeklinden - ırklardan - tarihinden ve classdan hoşlanırsan ona göre char açmanı ve başlamanı öneririm.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

oyun hakkimda hiç bi bilgim yok ama baslarda rahat ediim komplike olmasin diosan direk bi tank/fighter class aç
ha ben çabuk ögrenirim vede grup adamiyim diosan klerik/healer aç....ama healer oynamak öğrenene kadar sakattir,çok laf yersin
ben kafama göre bi şey açıcam rastgele diyorsan ilk bastaki yararli linkler topicine bak oralardan biraz araştir[signature][hline]UYKUM VAR!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...