Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 -Efendi Balembar'ın Düşüşü- Zamanında kadim bir efendi vardı.Adı Balembar'dı...Bu efendinin gözleri ölü bakar,Teni ölü dururdu.Ölü solur ve ölü yürüdü...Bir gün yine Alastum dağının kuzey kavimlerinden birisi ile savaşmaktaydı.Gene karşı orduyu yerle bir etmişti.Lakin bir genç vardı ki savaşmaya devam ediyordu.Yıkılmıyordu ve hala ayaktaydı...Efendi Balembar bu gence dikkat kesildi.Genç bir yandan savaşıyor ve bir yandan ağlayarak bir şeyler fısıldıyordu...''Özür dilerim aşkım sana veridğim sözü tutamıyorum ve burada öleceğim''.Lakin genç her karşısına gelen şampiyonu devirip yoluna devam ediyordu...Tam bu esnada kuzeyde bir hatun bir tepenin üstüne çıkmış güneye bakıyordu yaşlı gözlerle...Yanında bir ozan geçti ve ozan kıza baktı bir anda durdu ozan.Kızla beraber dudakları oynamaya başlamıştı ama kız birşey söylemiyordu onun söylemek istediklerini ozan söylüyordu..; ''Batı'nın rüzgarları seninle olsun, Doğudakilerde. Kuzeyin küneşi üstüne doğsun, Taki güneyde batana kadar seninle. Sen git uğruna ölmeyi göze aldığın şey uğrunda savaş, Ben beklerim seni, Ve unutma eğer düşersen orada, Aşkımda seninle düşecek kanların içine.'' Birde durdu ozan gözlerini kapadı ve devam ettiler.. ''işte karşısındasın Balembar'ın, Bütün kılıçlar kınında, Lakin birisi dışarıda, Ki oda tam kalbinde..'' Kız birden çığlıklarla yerde kaldı ozanda sallanmıştı ayakta.Kız düz çöktü ve ağlamaya başladı ozan ise devam etti.. ''Lanet olsun yüce kılıç Teriadox'a Lanet olsun o kılıcı dövene, Katildir o ve katlettiği, Aşktır en kutsalımızdır... Ve ozan kızı orada bırakarak yoluna devam etti. Tam bu esnada güneydeki savaşta Efendi Balembar karşısındaki gence bakıyordu ve elidneki kılıca o aslında elini kaldıramamıştı hamle yapamamıştı ama nasılsa kılıç gencin kalbine girmişti ve şimdi ölüyordu genç binlerce özür dileyerek sevdiğinden.Efendi Balembar gence bu gücü verenin peşine düştü ve kadimlar ona bu ''Aşk'' tır dediler.Ve Efendi Balembar aşkın peşine düştü ve sonunda bir kıza aşık oldu ki kızda onun bu aşkına karşılık vermişti.Bir yaz gecesi Efendi Balembar'ın odasında beraberlerdi.Birden Efendi Balembar sırtında bir sızı hisseti ve anı olarak arkasındakine bir yumruk attı.Kafasına çevirdiğinde kızı görü duvarın oradaydı ve ağlıyordu.Efendi Balembar Teriadox'u çekti ve kıza doğru yürüdü.Kız bu esnada ağlayarak bir şeyler söylüyordu.''İşte aşkım seni ve aşkımızı öldüreni öldüremeden yanına geleceğim özür dilerim''...Efendi Balembar birden durdu kızın önünde eğildi ve Teriadox'u kıza uzattı.''Al işte aşkının katili bu kılıçtır dilerimki benimkinin sonuda bununa gelsin...''Kız önce duraksadı ve sonra kılıçı Efendi Balembar'a sapladı.Efendi Balembar gözleri kararıken son bir şey gördü kız kılıcı kendine saplıyordu lakin bu sefer gülüyordu... Derlerki Efendi Balembar ölmüştür... Derlerki Efendi Balembar ölmemiştir ve bir daha savaşmamak üzere oradan ayrılıp uzaklara gitmiştir. Derlerki Urgunta Wolfer gelmiş ve bu iki cesedi görüp kendi dövdüğü Teriadox'u alıp götürmüştür,Ve bütün kadimler Urgunta Wolfer'ı bu güçte bir kılıç dövdüğü için lanetlemiştir... Gerçeği yanlızca kadimler bilebilir... Karanlık Dileklerimle... Karanlığın Acizi... Urgunta Wolfer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 gözleri ölü bakar,Teni ölü dururdu.Ölü solur ve ölü yürüdü... said: güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Virginia Woolf'la akrabalık var mı Urgunta Wolfer arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Yok!!!Aslında o Nick Urgunta The Wolfer (Frp karakterimin adı) Şimdi The Kullanmak olmaz diye soy isim olarak aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Üç kardeş.... Doğunun en doğusunda otaklarla çevrili bir vadide en büyük otağın içinde kişi oturuyordu...Birisi kısa sarı saçlı,Diğeri uzun siyah salı ve sonuncusu ise yüzü bir peçe ile örtülü olandı...Susuyorlardı şu anda sadece susuyorlardı...Birden Sarı saçlı olan kalktı ayağa; -Ben gidiyorum babamın oğulları,batının en ucuna keşfedilmemişe gideceğim,dedi. Sessizlik sözleri bittiğinde dahada derinleşti otakta sonra yüzü peçeli olan kalktı ayağa; -Ne bulmayı umuyorsun orada babamın oğlu oradan senin için hiçliktn başka bir şey yok,dedi Her sözden sonra olduğu gibi biraz daha sessizlik çöküyordu otağa... Sonra kalktı sarışın olan ağır ağır yüzü peçeli olan baktı sadece ve dönüp uzun saçlı olana; -Yapmayacakmısın bir şey yine susacakmısın sessizlikle,dedi. Ama cevap gelmedi.Sarı saçlı olan bindi atına ve dört nala uzaklaştı otaktan... O gittikten biraz sonra yüzü peçeli olan diğerine dondu... -Peki sen babamı oğlu sen ne yapcaksın,dedi. Başını ağır ağır kaldırdı diğeri... -Bende gideceğim babamın oğlu tam ortasına dünyanın,dedi,kalktı,ve gitti... Giderken peçeli olan haykırdı arkasından; -Gidersen kehanete göre ilk sen düşeceksin babamın oğlu unutma,dedi... Uzun saçlı olanda bindi atına ve gitti dört nala hepsi uzaklaşmışken kafaları önelerine düştü ve belkide hiç birbrilerine söylemedikleri o kelime ile söledirler bu sefer hepsi aynı anda; -Kendinize İyi bakın KARDEŞLERİM... İlk Giden Efendi İlek'tir.İkinci Gİden Efendi Balembar'dır(Düşen) ve geri kalan ise Efendi Uldin'dir...Onlara ne olduğunu sadece kadim olanlar bilebilir... Karanlık Dileklerimle... Karanlığın Acizi... Urgunta Wolfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Lan!!! geldim desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Lyvanna_Dolores said: Lan!!! geldim desene Haa geldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar