Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 yumurta direkt buzdolabından çıkıp pişirilirse, büyük ihtimalle çatlar. bi süre bekletip oda sıcaklığına ulaşmasını sağlayın öyle haşlayın. bi de bonus olsun : böle bi sürü yumurta var diyelim. aralarından bi tanesi pişmiş. hangisi olduğunu nasıl anlarız? Naha şöle; hani ortaokulda falan parayla maç yapardık ya, topaç gibi çevirirdik böle bi parmak hareketiyle parayı... yumurtayı da usulca (hızlı yapınca sarısının allahı şaşıyo) öyle çevirip, bu bööle dönerken tutup bırakınca tekrar dönmeye başlıyorsa, bu yumurta pişmemiş demektir. bi de yanlış hatırlamıyosam suya koyunca batıp batmamasına göre anlaşılabiliyodu da, hangi durumda yüzüyo hatırlamıyorum. heralde pişmiş olan batıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 fastreloader said: olsun bence güzel bi yanlış anlamaydı bence de yani biz de farkındayız hiç bi insan oğlunun susuz yumurta kaynatmayacağını (öte yandan deneyesim geldi şimdi birden), güldük eğlendik bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Ama kalbim kırıldı bunu hiç düşündün mü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 yımırta gibiymiş kalbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Kaynama suyuna bir miktar sirke eklemek te işe yarayabilir, vaktiyle bir yerde okumuştum "haşlanan yumurtanın çatlaması ve beyazının dışarı çıkması" konulu bişeyler. Sirke yumurtanın akıyla şuan hatırlayamadığım bir reaksiyonlar yaratıp çok çabuk katılaştırıyor ve suyun içine akmasını engelliyor. Ben denedim birkaç defa, işe de yarıyor vallahi. öyle aklıma geldi ek bilgi olsun diye şeettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 o değil de buharda yumurta haşlasak. hem susuz olmuş olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar