Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 İco ve Shadow Of The Colossus'un yapımcısından yeni bir oyun geliyor. Project Trico olarak geciyor. Shadow Of The Colossus en sevdiğim ps2 oyunuydu. ps3'te cıkacak bu oyunun da kötü olmasına %1 ihtimal bile vermiyorum. İco'dan babam cıksa yerim :=) Ve oyun sadece ps3'e cıkıcak. God of war geliyo , bu oyunda var. İkisi ps3 aldırır valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 shadow of colossus aşırı iyiydi bu da cidden güzel olacak gibi, çok sevimli yaw itoğluit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya adamlar müthiş güzel puzzle'lı oyunlar yapıyorlar bayılıyorum . Ses ve atmosfer'i yaratmakta aşmışlar. İçin cız ediyor oynarken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ps3 almak için sebepler artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 güzel oldu bu haber, beğenmiştim shadow of colosusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ne oldu bu oyun ? Bilgisi olan varmı yani ismi değişti The Last Guardian diye ama yeni trailor yok ortada ^^ Yapımcılarının kötü bir oyun yapıcağına %0.1 ihtimal dahi vermiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ben geçen bir yerlerde çıkacak diye okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-15-sony-had-to-re-do-work-on-the-last-guardian-still-a-ps3-game Bi cıkmadı gitti şu oyunda.Re-do,technical problemler... heralde 1 seneyi bulabilir. Hala ps3 diyorlar ama oyun Ps4'e bile sarkabilirmiş. :( bu arada link'te ki video izleyince içim cız etti. Direk Shadow of the Colossus havası var. Yukarıda ki video'da belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 http://www.amazon.com/Last-Guardian-Playstation-3/dp/B002BSA18K/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1368795676&sr=1-1&keywords=last+guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 dec 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar