ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Sabah neden açılmıyordu sitE? Beyaz sayfa açılıo, yetkiniz yok felan diodu (kodlarda..) bide arkadaşlar Paticik'te yazılan tüm türkçe karakterin (ı,ş,ğ,ç v.s.) hiçbiri bende gözükmüo!! Sizdede böyle bişi var mı şuan da ya?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bizde de böyle düzelir umarım[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Bu konu disi diil ki Oldukca konuu ici... paticik ile ilgili zaten var boyle bi topic arastirmadan direk acmayin yeni thread (ben de cok yapiyorum o yuzden soyluyorum simdi demeyin ulan kendin yapiyosun bize sovuyosun deyyusun evladı demeyin derseniz karismam ben soyliyceemi soyledim)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: karpuz, 25 April 2003 19:40 tarihinde demiş ki: Bu konu disi diil ki Oldukca konuu ici... paticik ile ilgili zaten var boyle bi topic arastirmadan direk acmayin yeni thread (ben de cok yapiyorum o yuzden soyluyorum simdi demeyin ulan kendin yapiyosun bize sovuyosun deyyusun evladı demeyin derseniz karismam ben soyliyceemi soyledim)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] haklisin pardon :) bidakine söz bakarım :D[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bendede zsfassa,islfşi şeklinde yazılar. türkçe karakterler çıkmıyo[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Düzelmiş bu sorunlar.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar