Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden açılmıodu? + Türkçe Karakter çıkmıo

ShekiLChoCuq

Öne çıkan mesajlar

Sabah neden açılmıyordu sitE?
Beyaz sayfa açılıo, yetkiniz yok felan diodu (kodlarda..)

bide arkadaşlar Paticik'te yazılan tüm türkçe karakterin (ı,ş,ğ,ç v.s.) hiçbiri bende gözükmüo!! Sizdede böyle bişi var mı şuan da ya?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
my icq no: 97135892
if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konu disi diil ki Oldukca konuu ici... paticik ile ilgili zaten var boyle bi topic arastirmadan direk acmayin yeni thread (ben de cok yapiyorum o yuzden soyluyorum simdi demeyin ulan kendin yapiyosun bize sovuyosun deyyusun evladı demeyin derseniz karismam ben soyliyceemi soyledim)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 25 April 2003 19:40 tarihinde demiş ki:
Bu konu disi diil ki Oldukca konuu ici... paticik ile ilgili zaten var boyle bi topic arastirmadan direk acmayin yeni thread (ben de cok yapiyorum o yuzden soyluyorum simdi demeyin ulan kendin yapiyosun bize sovuyosun deyyusun evladı demeyin derseniz karismam ben soyliyceemi soyledim)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]

haklisin pardon :) bidakine söz bakarım :D[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
my icq no: 97135892
if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail
Sosyal ağlarda paylaş

Düzelmiş bu sorunlar.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
OwO
>Silphatos Iceheart - Locus@NBL
>Grynn Iceheart - Ethernass
>Grynn Uth Xare - Quaxis
>Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN
HLDM ver.1.0.1.6

~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ
~~
Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...