Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BEn şimdi oyunu aldim 50 dolara Dap kullanarak indirdim ve şu anda masaüstümde zip halinda duruyo ama ben bu zip halindeki dosyalari extract etmeye çalışınca hepsini extractliyo ama Cohdata2.exe extractlenemiyo ve şu hatayi veriyo

bad CRC 852ca2a0 (should be 700da691)

yardim edebilcek biri varsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler[signature][hline]Alexi_Septimus> Adresimi veriyorum
isteyen gelir bakar memelerime
ama 5 kağıdınızı alırım

26/05/2004 tarihinde #gecevardiyasinda gerçekleşmiştir..
Mesaj tarihi:
bide belki önemli bi etkendir die sölüyorum bu extractlenemeyen dosya en büyük dosya ve 439 mb

[Bu mesaj tunca tarafından 30 Mayıs 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
tunca, 30 Mayıs 2004 13:56 tarihinde demiş ki:
bide belki önemli bi etkendir die sölüyorum bu extractlenemeyen dosya en büyük dosya ve 439 mb

[Bu mesaj tunca tarafından 30 Mayıs 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]

bende olmadı byle bi sorun...
belki tam dl edememiştir bilmiyorum ama olabilir...
ankaradaysan hafta içi cd olarak verebilirim sana...[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse
Mesaj tarihi:
Dosyayi 4 e bölerek indiren programlarda nadir de olsa böyle sakatliklar cikiyor. (özellikle pause u çok kullaninca) O dosyayi tekrar bir yerden edinmen gerekiyor. Düzelebilecek bi hataya benzemiyor.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Mesaj tarihi:
oyunu 3. kez indirdim ama sonunda çalıştı sonunda oynayabilcem update ediyorum şu anda =)[signature][hline]Alexi_Septimus> Adresimi veriyorum
isteyen gelir bakar memelerime
ama 5 kağıdınızı alırım

26/05/2004 tarihinde #gecevardiyasinda gerçekleşmiştir..
Mesaj tarihi:
Aramıza hoşgeldin Tunca. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
Liberty de oynayan Kapıkulunu da sayarsak tam 10 kişiyiz. :)

E bi supergroup kurmak lazım yavaştan. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
evet bencede bir an öcne kurulursa daha aktif bi dayanışma ve yardımlaşma olur düşüncesindeyim türk oyuncular arasında[signature][hline]Riruix lvl 5 magic scrapper @ CoH
katana - lightning reflexes
justice
Mesaj tarihi:
8 im
ayrica o ustteki cumleyi sadece kendim icin soylememistimki ben =)
[signature][hline]Riruix lvl 5 magic scrapper @ CoH
katana - lightning reflexes
justice

[Bu mesaj tunca tarafından 01 Haziran 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...