Dahaknon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Arkadaşlar Merhaba, Dungeons&Dragons Roleplaying Game Starter Setimi satıyorum Ürünün fiyatı 45 TL'dir. Ürün ambalajındadır.İlk siz açacaksınız. İstanbul içine elden teslimat yapabilirim. İlgilenen arkadaşların mesejlarını bekliyorum. Kutu içeriği : - 50+ full color character and monster tokens - 3 sheets of double sided D&D Dungeon Tiles - 16 page 4th Edition Quick-Start Rules - 64 page Dungeon Master's Book - 6 Dice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Starter set. Gerçekten bütün oyun hevesini bok eden bişey. üzerine 150 daha koyup dms handbook ve players handbook ile birlikte normal oyunu almanızı tavsiye ederim. toplam 3 kere falan starterımı açmışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 üzerine bir trilyon daha koyup yazarların hepsinide almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dahaknon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Gerçekten o kadar kötü mü ? Ben bambaşka bir şeyi sipariş vermişken bana bunu getiren tanıdığıma.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 İşte o hatayı ben kendm yapmştm eskiden;D kocaman game starter set yazdıını görememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 o starter set perili köşk gibi birşey değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Othranx said: o starter set perili köşk gibi birşey değil mi ya? haha "hepsi benim" gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar