Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 seg 55 ekran telefunken 63 ekran indesit büyük buzdolabı, ikea televisyon sehpası, uydu alıcı dvd player sandalye x3 tekli koltuk x2 ikea komidin ikea şifonyer elektrikli süpürge regal çamaşır makinesi 2 aylık auer doğalgazlı ocak mikrodalga çift kişilik ikea yatak+baza, ikea tek kişilik çekyat ikea köşe kitaplığı bilgisayar masası x2 lava lambası ikea gardrop ikea sallanan sandalye ikea spot ışığı tartı 2 tane 3 kg lik dumbbell istanbul-tarabya-aydınevlerde oturuyorum. fiyatlar konusunda kesin bir şey belirlemedim, durum biraz da acil, o yüzden uygun fiyata vereceğim herşeyi. almak isteyen arkadaşlar özel mesajdan görüşsün benimle lütfen.isteyenlere resimleri de msn den yollayabilirim.eşyaları yakından görmek ve denemek isteyen arkadaşlara her zaman kapım açıktır, onun dısında hiç bir eşyada bir problem yok, evden acil cıktığım için satıyorum herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar