superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 acıldımı bilmiom ama iikide bıraktım bu oyunu:p hasudhasassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 old as internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 been there done that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 artık bitsin. bitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 açıldı... izlendi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 wowun şu andaki acı gerçeklerinden biri bence ,baya recep ivedik benzeri herif var şu anda hueheuhe,yaşadığım bir olayda,selam verip ,lan nerden anladın türk olduğumu dediğimde,abi ah nin olduğu yere sw de bi tek türkler çıkmaya çalışıo heralde dedi,ve bana ko oyuncusu olup dünya kadar ko ya para verip,burda hem 20 lira verip,hemde gmler oyuncular genelde yabancı oldukları için rahat rahat küfür ettiğini,söyliyen şahsiyetler tanıdım,ama şükür aoc rahat şu anda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar