McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Internet Explorer'ı internete bağlanmadan açarsam çok rahat giriliyor vs. Ama eğer internet bağlantısı kurulduktan sonra açarsam açılan Internet Explorer penceresi mutlaka bir süre takılıyor, ondan sonra düzeliyor. Ama bilgisayarı benim dışında tecrübesi az olan kişiler de kullandığından bu durum onlar için rahatsız edici olabiliyor. IE 6 kullanıyorum ve bütün updateleri yaptım, spywareleri kontrol ettim, sizce sorun ne olabilir?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Şişmiş history ve temporary internet files hatta cookies'de olabilir. Ancak cookies'i silersen, paticik dahil şifre isteyen forum yada sayfalarda tekrar şifre girip login olman gerekir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 31 Mayıs 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Sağol, hepsini yaptım ama sorun bunla ilgili değil sanırım.Çünkü bir web sitesine girince değil ie penceresini açar açmaz kitleniyor. Açılış sayfam about:blank..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar