Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oynamış olan oynadıgını hatırlayan falan bi arkadaş varsa eğer bi yardımcı olabilirmi çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 problem ne yaz belki bilen vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 citadel station diye bi yerde takıldım kaldım. ilk bölümde bi mekandan kurtuluyoruz gemi ile buraya geliyorum burda bi ton quest falan filan verdi hep aynı yerlerde sağa sola gidiyorum. nası çıkıcam ben burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 http://www.hiperoyun.net/star-wars-kotor-1-tam-cozum-konu-33453.html bunu buldum ne kadar alakalı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 2 lazım ya :/ yinede teşekkür ederim saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 al sağdan istediğin chapter istediğin mekan/bölüm seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ben de deli gibi zaman harcamıştım orda,objectiveleri oku iyice tüm insanlarla konuş,bara falan git.Yarış yap,kağıt oyna.Lightsaber alana kadar sıkıcı gelecektir,dayanmaya çalış,aldıktan sonra da tadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar