Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Hayır :P Dil bölümünde,bende diline göre konuştum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ahah ulan mumi abi hakikaten simdi sen dil bolumunde okuyan bi kizi etkilemek icin mi attin bunlari [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 30 Mayıs 2004 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 muhabbet sey olmasin ee bunlarin anlamlari ne tarzindan giris gelisme ...[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 aşkın açıklaması olmaz abi :) Aşk işte... salak salak aşk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 aeuaehu iyi iyi bu 5 satirlik siir olayina donucek artik bol keseden uplariz bunu, hele bi askin sonsun eaueaaeh bittin mumi sen :P[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Hmm adının ilk harfleri için bir şiir yazarsın. Ama adı Mubayettiniye falansa yandın söyliyeyim.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 aplayın abi :) canınız sağolsun.. son kurşunum var şarjörde.. hiç beklememem,çektim zaten... kaybetmekse,1 ay sonra zaten kaybolmuş olacak bir daha göremiyeceğim şekilde :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 o ilk harflerden şiir yazma felan çoook geride kaldı Alsexy :) ben xtr-nameyi aldım bile vaktiyle.. kaybediceğimi kaybettim anlayacağın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Alexi_Septimus, 30 Mayıs 2004 02:58 tarihinde demiş ki: Hmm adının ilk harfleri için bir şiir yazarsın. Ama adı Mubayettiniye falansa yandın söyliyeyim. tam reply atıcaktım gratel ismi için bi tamamını okiim dedim benden önce söylemişsin şiir olayını ehe almanmı deilmi diye baktımda deilmiş, ama bu güzel şirde boşa gitmesin; Gehen to meiner hause Raki mit eine beyaz peynire And i love u so much Tonigth will rock says my mind Einer meiner deiner is no problemo Love owns german arbeiten pis Türko[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Abi öyle bi koptum ki forumu okurken annem geldi nooluyo dedi, ayrıca mumi yandın sen varya. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 almanca biliorm biraz ama gerek kalmamış :) anti-alman'ım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 parnak ne ya?[signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 *! parmak kaldırır *[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: orc_lord, 30 Mayıs 2004 13:58 tarihinde demiş ki: anti-alman'ım.. Ben %25 almanım ama? Ne yapacaz şimdi?[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 kollarını kes %100 türk ol:)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 vay mumi vay almanca bölümünemi sulanmaya başladın lan eheha adı ne kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Valla füller değil çok açık bi 3 yıl önce öğrenmiştim inanırmısın :) :) :) :)[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar