GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Chemical, 30 Mayıs 2004 01:58 tarihinde demiş ki: Es waere genug dass du glicklich bist diyorum kaale almıyor lan istanbul erkek mezunu almanca bitirmiş abla var burada aloov hehe waere =konjuktiv 2 tercümesi :senin mutlu olman benim icin super olurdu es waere genug fuer mich dass du glücklich bist[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Halfmumi, 30 Mayıs 2004 02:00 tarihinde demiş ki: ehe abi bir saniye geyiğe dökmeyin :) Hayati önem taşıyor :) Hatun kaldırıyorsun abi işte bu kadar =).[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 evt abi o dogru o[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ahah abi harbi hatun ayaklari mi alemsiniz[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Sei glücklich , das ist genug für mich, "mutlu ol,benim için bu yeterli" schreib mir irgendwas.... "bana bir şeyler yaz,ne olursa olsun" anlamını veriyor mu şindik? :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yanda sen direk icq noyu bana yolla ben mumi boyle boyle dio derim :p[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Ahahaha, sabote ettim thread'ini half =P. Patla =P. Evet arkadaşlar half hatun kaldırma telaşı içinde.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 30 Mayıs 2004 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Halfmumi, 30 Mayıs 2004 02:02 tarihinde demiş ki: Sei glücklich , das ist genug für mich, "mutlu ol,benim için bu yeterli" schreib mir irgendwas.... "bana bir şeyler yaz,ne olursa olsun" anlamını veriyor mu şindik? :] verio anlamlarini Sei glücklich,das is genug für mich , und schreib mir irgendwas ,(würde gerne was von dir hören ) son cumlede bende...senden haber almak isterdim :) (cook ama cook isterdim)[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Sei glücklich , das ist genug für mich, schreib mir irgendwas.... tamam... gerisi "hakkınızı helal edin" e kalıyor PpP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 evet bence güzel oldu gedin dediğini yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 geben sie ihre ''helal'' frei lol[signature][hline]UYKUM VAR! [Bu mesaj GEd tarafından 30 Mayıs 2004 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 auhauh abi turk hatunlardan umit kestin galiba mumi[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ahaha abi hatuna gönderdiğimi enrden çıkardınız ya? :D (ulan çaktırdık anasını satiim) Yok hatun matun :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Şimdi hatun matun yok diyorsan, özrün kabahatinden büyük. Çünkü "Sen mutlu ol yeter." gibi bir hedeyi erkek bir kişiye yollamak birinci dereceden gayliğe giriyor. Hatundur hatun.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 oahuauhadauha gecenin bu saatinde iyi guldum valla[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 şşş Alexi sen uyu bakiim :) yok hatun matun... [ne kadar istiyorsun susmak için?eheh] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 sen simdi "turkiyede tatil cok guzel hem gorusmuz oluruz" ayaklarida cekiosundur ahuehuaehu[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Basını susturamazsınız kardeşim! Hemen ölçülerini istiyoruz![signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 foto var mi abi foto aeuae[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Yaklaşmayın! Gelmeyin üzerime :) *!Camdan atlar gelir* "Hİç sönmeyecek bir güneşsin!"(Sonne güneşti dimi? :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 du bist wie eine sonne ,die nie aufhört zu existieren terümesi : sen herzaman varolacak bi günes gibisin[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 gibisini kaldırıp, "er zaman varolacak güneşsin!" yapamazmıyız? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 "Du bist die Sonne einer Welt, die man niemals erreichen kann" bu var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 eheh turk erkegi illa ki bokunu cikarcak yani olayin eahu[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Ich bin wirklich hot.I morgens, das im Bett auch gut ist. Diyorsun herşey daha güzel oluyor =). ASL'yi anlamadıysa ; Alter/Geschlecht/Position diyebilirsin.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar