Dahaknon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Star Wars Kart Oyunu satıyorum.İlgilenen arkadaşların iletişim kurmalarını rica ederim. Ürün Adı: Star Wars Trading Card Game Attack Of The Clones Durumu : Orjinal ambalajındadır. Fiyatlar : Starter set 35 TL ( 2 kişilik set ) Booster Pack : 10 TL Merhabalar, İlginizi çekebileceğini düşündüğüm Star Wars oyun kartları hakkında size bilgi vermek istedim.Star Wars hayranları arkadaşlarıyla oynayabileceği ya da koleksiyoncuların değerlendirebileceği bir üründür. Bu oyun kartları Star Wars filmlerinden alınan ekran görüntülerinin kartlara basılarak belli bir mantık içerisinde 2 kişi ile oynanan bir kart oyunudur.Oyunla birlikte gelen harita, zar vb. içeriğiyle birlikte gücün karanlık ve aydınlık tarafın mücadelesine ortak olabilirsiniz.Gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra 30-60 dakika arasında sürebilir. Ürünler ambalajında hiç kullanılmamıştır.İki ayrı ürün olarak satışa sunuyorum.Starter set ve Booster pack olarak.Sizlere sunduğum bu ürünler ile ilgili hemen aşağıda detayları bulabilirsiniz.Bu kart oyunu Türkiye'de bulunmamaktadır. STAR WARS TRADING CARD GAME ( 2 KİŞİLİK SET ) ATTACK OF THE CLONES PAKET İÇERİĞİ 30 LIGHT SIDE 30 DARK SIDE KART 1 OYUN HARİTASI 1 KURAL KİTAPÇIĞI 6 ADET ZAR 30 DAMAGE COUNTERS 2 FORCE COUNTERS STARTER SET FİYATI 35 TL DİR. ATTACK OF THE CLONES BOOSTER PACK HER PAKET İÇİNDE RASTGELE KONULAN 7 YAYGIN, 3 AZ BULUNAN VE 1 ENDER BULUNAN KART İÇERMEKTEDİR. ELİNİZİ KUVVETLENDİRMEK İSTEYEN VE KOLEKSİYONCULAR İÇİNDİR. BOOSTER FİYATI 10 TL DİR. İSTENİRSE TÜM KART SERİSİNİ GÖRSEL OLARAK SİZE İLETEBİLİRİM.BU SERİDE TOPLAM 180 KART BULUNMAKTADIR.ARZU EDENLER İÇİN TEK OLARAK ENDER BULUNAN KARTLARI TEMİN EDEBİLİRİM. İSTANBUL İÇİN ELDEN TESLİMAT YAPABİLİRİM. HER TÜRLÜ SORUNUZ İÇİN BENİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ. SAYGILARIMLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar