Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşletme mezuniyeti ve psikoloji yüksek lisansı

EharD

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar. İşletme mezunuyum İnsan kaynakları alanında kariyerime devam etmekteyim fakat yüksek lisans olmadan olmayacak gibi görünüyo bazı şeyler. Şimdi sizlere sormak istediğim psikloji alanında master olayına girmek istesem yapabiliyo muyum? klinik psikoloji yapamıyoruz onu biliyorum ama yapmak istersek psikolojinin hangi alanlarında yapabiliyoruz? yani nedir bunun oluru?
Sosyal ağlarda paylaş

CALL FOR APPLICATIONS

KOÇ UNIVERSITY
MASTER'S PROGRAM IN
SOCIAL / ORGANIZATIONAL PSYCHOLOGY

Koç University is now accepting applications to the Master's Program in Social / Organizational Psychology*

Application deadline: June 10
Written exam: June 12
Interview: June 19
Application documents & forms: http://www.ku.edu.tr/ku/index.php?option=com_content&task=view&id=1059&Itemid=2060

(*) Due to delay in receiving YÖK's approval for the Doctoral Programs, successful candidates will be admitted to the Master's Program first.

bugün geldi bu mail, belki faydası olur.
Sosyal ağlarda paylaş

koç falan gibi öğrenciye daha açık üniversitelere başvur. boğaziçi psikoloji kendini harvard sanıyor olabilir zira. ama ortalaman iyiyse boğaziçine de başvurabilirsin ama senin istediğin gibi bir şey çalışan var mıdır bilmiyorum farelerin kafalarını açıp beynine bişeyler falan yapanlar gördüm çok çok ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...