Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Durduk yere kafayı yedi program, F4 ile ekranı büyütemiyorum sonra dosya kaydediceğim zaman şu hatayı veriyor; While executing onLoad _afterSave.htm, the following JavaScript error(s) occurred: In file "_afterSave": afterSave is not defined Hiç birşey yapmadan bu hale geldi. Çözümünü bilen duyan var mıdır ? Araştırma yaptım biraz ama net bit bilgiye ulaşamadım. _afterSave.htm dosyası yerli yerinde duruyor. Edit: Şimdi fark ettim biçok dosyası bulamıyom configration'da :S deli oldum nasıl düzeltilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 reinstall ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Arthur_HellsFire said: reinstall ? Çok fazla eklenti var programda çoğunuda unuttum adını sanını nerden bulacağımı reinstall tırsıtıyor biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Uzun uğraşlar sonunda çözümünü buldum. Portable DW yüklüyosunuz. Onu önce açıyosunuz daha sonra orjinal DW'nizi açıyosunuz size bi soru soruyor "Orjinal ayarlara geri dönülsün mü?" diye Tamam diyosunuz ve ayarlarınız fabrika ayarlarına dönüyor ama düzeliyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar