PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ile giden neler var? ama yemek olmasın atıştırmalık birşeyler olsun. mısır gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kızartma, yağlı yiyecekler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 rakı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Tek başına da yenir turşu atıştırmalık olarak. Eğer reflü/gastrit/ülser tarzı mide rahatsızlıklarından birine/birkaçına sahip değilsen tabi. gerçi ben sahibim, yine de yiyorum o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sadece turşu da yenebilir tabi ama o çoğu kişiyi bayar bir süre sonra. kızartma olabilir hmm aklımdaydı zaten o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar