Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 carousel de demesin artık Capacity fln daha sosyetik :D @ lyvanne_dourdes yada buna benzer oldu 45 yaşındayım , ozamanlar şekerli mısır varya şimdi kimbilir neler vardır afdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Helcaraxe said: carousel de demesin artık Capacity fln daha sosyetik :D @ lyvanne_dourdes yada buna benzer oldu 45 yaşındayım , ozamanlar şekerli mısır varya şimdi kimbilir neler vardır afdsfds sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 uyuyan filan vardır dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Helcaraxe said: uyuyan filan vardır dikkat et abla diyorum mısır diyorum ohooo.. sen bi yüzünü yıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Lyvanna_Dolores said: ayrıyeten gece gece canım çekti hiç üşenmedim ablama bağırdım kalk mısır yap yiyelim diye. yemekteyim. evet. yuh. ablaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 abla değil jetgillerdeki robot , bu saatte uyanıp mısır yapcak ahah @ lyvanna_dolores - nasıl bi nickse artık , artık doğru yazdım sesli gülme sende bu saatte , yukardaki teyze de iğne varmış gelir iğne yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 "helcaraxe" acaip kolaymış lan hiç zorlanmadım okurken okuduğuma inanayım diye sesli sesli türettim. Defalarca back yaptım sayfayı harf harf yazmayı başardım sonunda ! bu emeğime karşın +rep bekliyorum. ağzın pek bi laf yapar şevki teyze seyyar satıcı sanıp kovalamasın aman haa yazıktır bu yaşta:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 +rep , terazine tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar