Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 carousel de demesin artık Capacity fln daha sosyetik :D @ lyvanne_dourdes yada buna benzer oldu 45 yaşındayım , ozamanlar şekerli mısır varya şimdi kimbilir neler vardır afdsfds
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Helcaraxe said: carousel de demesin artık Capacity fln daha sosyetik :D @ lyvanne_dourdes yada buna benzer oldu 45 yaşındayım , ozamanlar şekerli mısır varya şimdi kimbilir neler vardır afdsfds sesli güldüm
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Helcaraxe said: uyuyan filan vardır dikkat et abla diyorum mısır diyorum ohooo.. sen bi yüzünü yıka
smash Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Lyvanna_Dolores said: ayrıyeten gece gece canım çekti hiç üşenmedim ablama bağırdım kalk mısır yap yiyelim diye. yemekteyim. evet. yuh. ablaya gel.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 abla değil jetgillerdeki robot , bu saatte uyanıp mısır yapcak ahah @ lyvanna_dolores - nasıl bi nickse artık , artık doğru yazdım sesli gülme sende bu saatte , yukardaki teyze de iğne varmış gelir iğne yapar
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 "helcaraxe" acaip kolaymış lan hiç zorlanmadım okurken okuduğuma inanayım diye sesli sesli türettim. Defalarca back yaptım sayfayı harf harf yazmayı başardım sonunda ! bu emeğime karşın +rep bekliyorum. ağzın pek bi laf yapar şevki teyze seyyar satıcı sanıp kovalamasın aman haa yazıktır bu yaşta:(
Öne çıkan mesajlar