Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 süper nickler güzel nickler Süper çatlak Nickler Süper çatlak Nickler Süper çatlak NicklerĶąƒâмĐã ßίnŁēŖcё SţŖés Sus ĶΘήu$Μã SéSińi ΚéS ! •# ßana ßi$éy sOrmayIn ! --> ßiLmiOrum ! нάуάт mάтЯσсK нάđί KuđuЯσсK кüçüмSéчéηi кıçıмSa xD ߀N!M YaPTıqıM T€K $€YH q€L€N q€L!R ߀N S€Ç€R!M q!D€N q!D€R ߀N T€P€R!M KoPCaKSa KoPSuN !P ß!TéC€KS€ ß!TS!N ߀NY S€FM€Y€N VaRSa S*KTİR OLUP qitsin Dü$ pé$iNDéYSéN dü$ Pé$iMé! Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarım //xd BéNy uZahKTaN !ZLéD!N!Z !MRéND!N!Z B!L!oRuM, H!ÇB!R ZaMaN BéN!M G!B! oLaMaDıNıZ oLMaNıZı D!L!o0oRuM… Buharlaşmayan sevgi istiyorum „ Yûréqîmdékî yØL †énhâ ! qô†ûn yérsé qéçérsîn ! Adâm ØLânîdâ qôrdûk âncâ LâfLâ SeVeRs!Nn seni itDeegrimi biLemedin ------ qit Sana dostum diyénLér varya aLayı hava, én sért tékérLékér biLé bir gün mutLak kaçırır hava Seni sana anlatamam Kesin Kafayı Yersin < biLdiqLerimDen emiNimyaPtıqLaRıma keFiLimqiDenLeRime veDayımMmqeLenLeRime mihiRim şımarık mıyım ? eeth ! ukaLa mıyım ? eeth ! dengesiz miyim ? eeth ! uyuz muyum ? eetth gıcıqmıyımMm ? eeth! Kendimi çok sewiorum beeee !! $éiTaNa $öLéiN TüYüNü Y!Né BéNDé uNuTMuŞ ! qöZ boyamaya çaLıŞma benİm düNyam zatén renqaRenk yaPma béé azraİl maRionUn biLe 3 canI vaR ßöyLédé güzéL qLüşüN yTéR <3 Ne Kanuni ne de FatihimAma isTediğim kalbi fetheder ele geçirmesini biLirim! gözlerine mi inanayım ağzına mı inanayım, gözlerini mi bakayım, ağzınamı sıçayım aqLamakTan yaş mı KaLdı qözLérimDé DamLayacaq Bu HaLimDén anLamaYan öLünce mi anLayacaq ? *Chq TatLıSn coq NaZLıSn ßiLiorm aSLnda Snde HaqLsN nede oLshaa "Türq MaLıSn ßuRaq!<<<<<=¹ºsuZ oLmZ KεşKε hεp ç0cuqk kaLsaЧĐımda sütümü içip ЧatsaЧĐım xD BirRr köçüçük çocukK vaRmıshHh aLTına sıCar sıCar ağLarmıshHh Kéndiné Yéni 1 Manita Yapmı$sın ßuLu$unca Haßér Vér Dé Sana 1 Kasa Ekméq ALiyim MaqLum , Ka$ar Ekméksiz Yénméz KaLßim Artık Sıradan ß1r İch Orqan (•̪●) aL€m a$ıq OLuoR $OnRa$ında aLkOLİq߀n k€nDim€ a$ıqıM ü$T€Lİq pLatoniq(•̪●) x' é Déér VéRrSn NoLr ? qöTü qaLqar kandırık oyunların mızıkçı velediyim!!! xD €SinTi YaPMa YoL AL klonlanan koyunlar gbisiniz hea XD [ cHoqo Pyenses ] ѕєη çιƒтℓιктє αт тıмαя є∂єякєη, вιz ιηѕαη тıмαя є∂ιуσя∂υк ProféssionaL CindréLLa ~ ßeLki Kurduğumuz HayaLLer ßiter Diye, DüşLerde ßir Sen ßiriktirdim Yüreğime! ''hayat ''x''osun sende''y''olve sonra''x+y''denklemini çöz!! Yaşıyorm LayLayLom Hayat Gelsin vay vay hom xD anLatMaya kaLksam uZun süReR anLamayA kaLkma akLın qideR UmuDum Yhok qeLeceqimDen Ama Pisman deqiLim qecMisimDen!! Bööööö! MudsuzLuq Bna Hiç yaqışmıoR Ben ceketimi kaybetmişim,sen düğme arıyorsun yüReqimi hackledn EsqiDen HichdmŞmdee P*cH oLdum Anneee [ ߀n qittikten Sora ßütün KeşkeLer Senin oLsun ] ___ $ [1&] €sK!d€n N!ck Mi WaRdık!m NicK kAyBetMişKi B!z ßuLaLıM ''' кiişiiLiiksiiz pii*Ler nsL кiişiєL iiLetii yazsnLarkii??!! yaqLaşabiLeceğini saNdıqıN kdR uzaqıMdasıN hass*qtiRsaNamı kaLdım ? kanatSz SheyTan xD SiLdim Hayatımdaki malları | ÖnümüzDeki Kolilere Bakıcaz '^ | xXx dadLu qisss xXx qomiq //deLi//ara sira geriii heY seN !! yOk öbüRü !! ııııııı yOk yOk yanıNdaqi !! uFf saNa diyoRum be seNi seNi seNi deLiLer qibi sevioRum Hay Hayné isteRseN say sayßenDe seniN asKın Lay LayhaDy oqLm yaLLaH saNa by by sen,o,bz,siz,10LarbeNsiz mutLuLAR ' †ıк! †ıк! †ıк! кiм! 0σ! ( - ßђєи! - λSк! ) ßi! Sq†iя! qi†! γђλ! pLayboy oLmaya çaLışırKén kıZLarın pLaysTatioN'ı olanLar –KOMİKSİNİZ mutLuLuk bnmLe sakLambaç mı 0ynu0r? ELma desem çıkar mı ???^^ kίм démi$ caDI oLduquMu SéN éLmaNI yé£ $éKérM K0pyAlA TarZıMı … yApı$TıR HaYaTıNa<3 K€ndil€riNi ßir ßok zaNN€d€N iNsaNlaR… AslıNdA g€rç€kt€N zAn€ttiKl€ri GißiDirl€r !!! KénDiné GéL BüYkAnné!! SéNİn DéDiğiN AşKLAr 60Lardaki TüRk FiLmLérİndéé!! vaRLıımı hissEtmeeNe yoqLuumda koymasIn PEh YèNi Tamir èDiLdi kaLßim ! èLLèmè ßosuLaßiLr ßu saatten sonra benden sadakat bekleyen kendine köpek alsın!!! AŞK Güzelse Ben Ondanda Güselim=) kaDınLar şaRaP gibiDiR - iÇmeSini biLmezSen fena çaRpaR uYkum gİbi geLsene ßeN kaßusLarLa ßüyüdüm, hayaL etmek Ne haddime!! Aşkın Formülü : ---- x ----² x ----³-½ ½+[(---- x ----²) - (---- - ----+½)³]²---- x ----²x ----³-½ ½+ aq Taa Artist deiLim ama ^muhte$em oLmaq^ qanimda varrr!!! [c=4] ç ı L d ı r ı n ç ı L d ı r ı n c i m ß o m i ç i n ç ı L d ı r ı n[/c=8] 'sħЄqЄг вis'ħЄsħЄгіи вis^ħЄмΆиγak вis'ħЄƒéиa вis^ħЄγǾq вőLé вis^ħЄ esKidénDi o smDi basT ayRıLıqLar eLimi saLLasan eLLisi safLar pesimDe bicOq keriZ war biLmioKi kenDiLeri dalYan qißi diiL şawaLaq qißi yAvrumm Ben Sni parMaqımLa döferm ay canımmm parayLamı sandın ? bn seni prayLa deqiL beLeşten aLdım kısKananLar catLasın kısKandıRanLar oyNasın ooOo qadar dahtluyuumkie JelißoOonlar bile beny qısqanıoOo zübermen varda züperwomen olmazmıı tabiqide war işde o bnümMm kiminin her$eyiym , kiminin sahip oLamadıqı tek $eyim ! ßéη нéρ ѕαğ тαяαƒıмα ∂öηüк уαтαяıм кαLßιм∂éкι »»$éη«« ézιLмé dιéé İstisna ßenSem Kaide ßozuLuR Ya GeLdiğiN Gißi oL Ya Da GeLdiğiN Gißi KayßoL ! eLimDe yapHsTırMaya JaPon YapHısTırıCım waaR ama YapHısTrmaYa JapoNum Yooq hayata anLam yükLüyorum ıııııııı[]ıı %99 kİrLi bİr ÇoCuK YüZüYüM KaPıDa Ama DüNyaNın €n GüZ€L GöZL€rİyL€ BaKıYoRuM SaNa qöZzLéRimi aÇsam Daa Sn ÇıqSaŋ KaR$ıma ßana Şımarık Diyenin DiLini Koparır,Eline Veririm ! | *-*-* oRq4niqqq $hééKkééRR *-*-*- || Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!! qözLerime uyku qiRmez oLdu özLedim seni tek keLimem buu*[nokta!]: pLatoniqh oLma yasıq sana deqmes ona ! TaSh kaLpLisiN Ama ߀Nim DünyaMda TeKsin iShtEe yanLızLıq psikoLojiqmiŞ öpünCe geçermİş ßén seNin böqürtLenLi reçeLin méLeqin-ßéßéqiN her1şeiNn haYaTTa 3 Şeİİ seFdHiMM khEnDiMii- khEnDiMi -KhEnDiMi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 beni çekemeyen anten thaksn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar