smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aaa ne güzelmiş ya manyak manyak olur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 öyleymiş belli açılardan daha da güzel tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ne bu bunalmanın sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 prag da acayip bir tarih saklı. ben çok beğenmiştim. of ben de tatil yapmak istiyorum bıktım şu okul çürüttü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 eheh iyi şans belli açılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ben de istiyorum praggg şu yaşıma geldim hala pragı göremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bunalma sebeplerini sayıyorum: 1) okul bitcek ki asıl hukuka geçiyim sınavla zaman geçmiyor adaletin ortamı berbar imam hatipli sınıfın %80i katil olcağıma okula gitmiyorum zaten bayadır 2) sınav stresi var elbette 3) yalnızlık ki bu özellikle benim gibi biri için büyük stres 4) kendimi 3-4 aydır inanılmaz kasıyorum geçen dediğim o kız hani sevgilisi var falan o feci zorladı beni ve tatile ihtiycım var benim de ama 12 temmuzda sınav offffff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 smash said: ben de istiyorum praggg şu yaşıma geldim hala pragı göremedim :( prag, auschwitz, amsterdam, barcelona ilk 4lüm su an yakından mutlaka görmem gerek en kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 12 temmuzun her şeyi değiştireceğine inan. askerlik gibi işte katlan biraz şafak say bişe yap. askerliği kötülemiyorum arkadaşlar sölim antimilitarist neyim ilan etmeyin lan beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 senin bi üniversiten bitiyo ama sen esasında hukuğa mı geçmek istiyosun yoksa lise bitiyo össye mi giriceksin anlayamadım. iki türlü de kasışmış tatile git 12 temmuzdan sonra işte mis gibi az kaldı iki ay. kız konusunda kendini kasmakta çok doğru bişey yapıyosun, ama istemiyosan yalnız olmazsın çok uzun süre diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 eagle_dnz said: smash said: ben de istiyorum praggg şu yaşıma geldim hala pragı göremedim :( prag, auschwitz, amsterdam, barcelona ilk 4lüm su an yakından mutlaka görmem gerek en kısa zamanda prag ile barcelonayı gördüm şahaneler. auschwitz ile ilgili çok güzel bir kitap okumuştum.çok fazla merak ediyorum ben de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 BloodyBeast said: 12 temmuzun her şeyi değiştireceğine inan. askerlik gibi işte katlan biraz şafak say bişe yap. askerliği kötülemiyorum arkadaşlar sölim antimilitarist neyim ilan etmeyin lan beni sakin ol bu ne paranoya ne demek istediğini anladım umuyorum dediğin gibidir ya bazen çok ciddiyim bu yazdığımda vapurla denizin ortasında denizi izlerken dalıyorum ve resmen o anda kopuyorum ve demirlere tırmanırken ya da atladığımda uyanıyorum resmen o anda onlar oluyormus gibi oluyor feci kopuyorum çok acayip 2-3 defa oldu kendimden korktum inanılmaz bir özgürlük isteği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 smash said: senin bi üniversiten bitiyo ama sen esasında hukuğa mı geçmek istiyosun yoksa lise bitiyo össye mi giriceksin anlayamadım. iki türlü de kasışmış tatile git 12 temmuzdan sonra işte mis gibi az kaldı iki ay. kız konusunda kendini kasmakta çok doğru bişey yapıyosun, ama istemiyosan yalnız olmazsın çok uzun süre diye düşünüyorum 2 yıllık adalet bitiyorum bu dönem dgs ye gircem 2 den 4 e geçiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ya böyle görmüş kişilere rastlayınca feci özeniyorum ya o şehirleri şanslısın yok koydum kafaya 1 bucuk sene içinde kesin gitcem en az 2sine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 smash said: kız konusunda kendini kasmakta çok doğru bişey yapıyosun, ama istemiyosan yalnız olmazsın çok uzun süre diye düşünüyorum ya son ilişkim yüzünden korkar oldum ilişkiye başlama durumundan yani ince eleyip sık dokumam gerek kesin ne biliyim 2 defa zaten teptim bu 9 ay içinde elime geçti fırsat korkudan acele etmemekten falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 barcelona çok güzeldii ama prag içimde kaldı işte bi türlü gidemedim. neden korkuyosun ilişkiden yahu? bende de özgürlük isteği var ama hiç denize atlayasım gelmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 git git benim de bi yerlere gitmem lazım dubline falan böyle acaip geliyo insana bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 paticiğe sosyete gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hakaret! praga gitmek istiyoruz diye sosyete mi olduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 dublin de merak uyandırıcı çimenlikmiş hep ama doğa için gidilir sadece... ya artık böyle trip çek nerdesin kimlesin o kim bu kim falan filan bayılıyorum böyle şeylerden en büyük korkum bu sanırım böyle abartan birine denk gelmek ki bu durumda anında ayrılırım (gerçi hep böyle diyorum ya neyse) o zaman da yine boş boş olmuş olur edit: yazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 saldırı var ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 saldırı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 geçen paristeydim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Sixoms said: geçen paristeydim bende. oo seni küçük burj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oo asıl bana saldırı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar