riglous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 2003a kullanıpta bağlantısında sorun olan kablo var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 icq dan bahsediyo ^_^[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Bende sorun var. Altından girdim üstünden çıktım bağlanamadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Buraya baktın mı http://www.paticik.com/forum/view.php?id=27678[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Hatim ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 haydeeeeee??? bunun icinmiydi actin topic ehehe koptum[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 mirrrrannnndaaaaahhhhhhhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Tabi slk bi icq için açılmaz, ama cinnet geçirtecek duruma gelen bi program gözüyle bakarsan, ve ben bunu nası oluyodu 1 haftadır halledemiyorum diye düşünürsen; gece kabuslarında çiçekten başka bir şey görmüyorsan, açarsın sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 go.icq die bişe war bilmem anliymisun?[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 mirandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bende war imdakk dün sistemi baştan kurdum hala register olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bende 2 gündür giremiyom yaf eski proxy çalışmamaya başladı, www.proxy4free.com dakilerin hepsini denedim tık yok miranda denedim aynı icq.goyla girebiliom ancak o da çok sakat[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 en iyisi proxy sanıyorum.. banlar kaldırılmış ancak yinede sorun yaşanıyor :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ben her türlü kombinasyonu deniyorum proxy ayarlarıyla.. ve sürekli bi tanesi tutuyo (ama garip bi olay.. hep tutan kombinasyon değişiyo :) )[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 icq hiçbir şekilde bendede açılmıyor! onyüzbin baloncuk proxy denedim ve tahmin ettiginiz gibi stiki icq konu baslıgınıda okudum. ne yaptı isem yapim azimle baglanmıo salak alet. baglananlar nasıl baglanıyor? (net üzerinde calışan icqgo dısında? onuda ben sewmiom history tutmuo diye)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 icq lite kullanıorum bu bile zordan bağlanıyor 2003a bağlanmaz tabi. bence şu proxy olayları geçene kadar lite kullanın. proxy4free den deneyin gözünüze kestirdiklerinizi tutuo biri giriosunuz :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar