Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 *Anneciğim, ben bu amcayı çok sevdim. Ona baba diyebilir miyim? * Güzelsiniz, güzel oldunuz kadar küstahsınızda. * Bana annemi tekrar anlatır misin babacığım? Senin annen bir melekti yavrum. * Neden ağlıyorsun anneciğim? Hayır yavrum ağlamıyorum. Gözüme toz kaçtı. * Benim de senin yaslarında bir oğlum vardı evladım. * Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadım, bunu anlamadın mi hala. ( Aktör veya aktris amansız bir hastalığa genellikle ince hastalığa tutulduğu zaman sevgilisine söylediği ilk cümle.) * Annen sen doğarken öldü yavrum. * N'olur gerçeği söyleyin doktor yaşayacak mıyım? * O kızla evlenirsen, seni mirasımdan mahrum, evlatlıktan men ederim. * Nayir Necla, n'olamaz. * Hayır siz kovmuyorsunuz, ben vazifemden istifa ediyorum. * Tanrım, bu resim... bu resim... * Ben fakir bir gencim, sen ise zengin bir fabrikatörün kızısın. * Biz ayrı dünyaların insaniyiz. * Aman tanrım, göremiyorum... Göremiyorum.. Kör oldum. * Görüyorum... Görüyorum.. * Evlenince pembe panjurlu bir evimiz olacak. * Aman Allah’ım, ne kadar mesudum. * Hayır.. Durun..! Kemal suçsuzdur.. Aradığınız suçlu benim ! * Bizim bu dünyada yasamaya hakkimiz yok mu be hakim bey abicim. Ha? * Bu ses.. Bu ses.. Olamaz, git.. Git buradan.. * Vücuduma sahip olabilirsin ama ruhuma asla. * Üstlendiğin vazife çok mühim Kemal, bu görevi layıkıyla yapacağından eminim. * Ben kör bir gencim, hayatimi keman çalarak kazanırım. Rica ederim duygularımla oynamayın. * -Sen arkadaşımın askısın. * Sizi ebediyete kadar bekleyeceğim. * Lütfen haddinizi biliniz. * Metanetinizi muhafaza ediniz. Tanrıdan Umut kesilmez. * Tanrım ne kadar bedbahtım. * Bana yıllar önce çılgıncasına sevdiğim bir kadını hatırlattınız... * Babanın kanını yerde koma oğul. * İste bana yazmış olduğun ask dolu mektuplar. Meğer hepsi yalanmış. Al bunları. * Hayır Tamer... Olaylar sandığın gibi değil. * -Fakirsin sen.. Fakir.. Fakir.. -Beni paranla satın alabileceğini mi sandın? * -Bu resimdeki amca kim anne? * -Sen kaç yiğidim, ben onları oyalarım. * Hayır.. Hayır.. Tertemiz hislerimle oynadın benim. * Biliyordum.. Ölmediğini biliyordum Rıfat. * Oh ne saadet. * Yaa Justinyanus, iste buna Osmanlı tokadı derler. * Yettim yiğidim. * Yavrum İstanbul sana neler etmiş? * Saadet dolu yuvamıza kara bir gölge düşürdün. * Bizim gibi insanlar şerefleri için yaşarlar, namusları için ölürler. Ama sen bunu anlayamazsın. * Ben artik yarım bir insanım. * Çocuğumun ameliyat parası için yaptım herşeyi. * Ağlamak istiyorum. * Demek ikimizde ayni kadını sevdik. * Olmadı Neriman, yapamadım.. Seni unutamadım. * Ben sırtımda tas taşır, yine seni okuturum yavrum. * Söyleyemedim anne, babamın simitçi olduğunu yine söyleyemedim ! * Son nefesimde her şeyi itiraf etmek istiyorum. Katil benim. * Demek aşkımız bir yalandı. * Parayla saadet olmaz evladım, bunu sakın unutma. * Tanrım neden, neden ben! * -N'allahım...sen sen ...bu ses n'olamaz... http://2.bp.blogspot.com/_PCvVl7lLl-s/R5u3rvhKljI/AAAAAAAADZY/uZtjv9zSZnM/s400/tuncel+erg%C3%BCn.jpg
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 AHAHAHA YARILDIM aylardır bunu arıyodum çok sağol
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 OĞLUMU BULANA 100 BİN LİRA VERİCİĞİM
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yaşar usta yok.. ofsayt osman yok.. olmamış
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oha hepsi beni ayrı bir diyara götürdü resmen türk filmi izlemek istiyorum lan yeşilçamı açıcam sanırım. eskiden bu filmlerin konularını ünlü romanlardan alırlardı o yüzden tadından yenmezdi valla. şimdi hepsi tırt. ama tabi ünlü romandan alma olayının da suyunu çıkarınca klişeleşmeye başladı heh
Öne çıkan mesajlar