Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Şarjı bitmeyen cep telefonu geliyor İtalyan Ulusal Araştırma Merkezi, özel bir mikro çip kullanarak şarjı hiç bitmeyen cep telefonu geliştirmeye çalışıyor. İtalya`nın güneyindeki Katanya kentindeki Ulusal Araştırma Merkezi`nin (CNR), STM electronics adlı şirketle birlikte, şarjı hiç bitmeyen cep telefonu geliştirmeye çalıştığı bildirildi. CNR`den verilen bilgiye göre, çalışmalarla ;özel bir mikroçip yerleştirilerek, telefonun içindeki elektronik devrelerin kontrol edilmesi ve güç üretilmesi; amaçlanıyor. Araştırmaların kısa sürede tamamlanacağı belirtilirken, böylece cep telefonlarının enerji sorununun ortadan kalkacağı ifade ediliyor. http://www.ntvmsnbc.com/news/212494.asp#BODY [hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... [Bu mesaj Deep-Night tarafından 25 April 2003 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ben tabi ikna yöntemiyle benim gd92yi şarj etmeden kullanabiliyorum türk oldu alet, aza [hatta hiçe] kanaat ediyo artık[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ahah :) yuh artıkın.. bende bile daha iyisi var şarjı bitmiyo istediğinde yanına geliyo en son teknolojiye uyum saglıyo :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Nasıl ya..[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 mermsi bitmeyen tabanca gelicek aksiyon filmlerinden fırlamış, o zaman sonumuz gelir[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 2050 de çıkar belki[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 abi şarjı bitmeyen zor olur bence.. belki güneşe çıkınca birşey falan olmayabilir ama.. sanmam..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: orc_lord, 26 April 2003 12:36 tarihinde demiş ki: abi şarjı bitmeyen zor olur bence.. belki güneşe çıkınca birşey falan olmayabilir ama.. sanmam..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) şarjı bitmeyen kolay olsa zaten onceden yaparlardı hehe merak etme teknolojinin bu gelişme hızı ile hiçbişi zor değil[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 doğru :) neyse ben italyanların yapabileceğine inanmıyorum bu olayı ama mesela japon yada amerikan yapabilir yani italyanlarda o kadar teknoloji varmı neyse.. olursa tabi hiç fena olmaz ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar