Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Arkadaşlar phpbb 208 sürümünü indirdim ama hosta kuramadım. Nasıl kuracam bana şöyle detaylı biçimde bir arkadaşım anlatabilir mi?
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Hostunda php&mySQL desteği varmı? Eğer varsa yardımcı olayım.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı?
Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 www.tripod.lycos.co.uk arkadaş buradan açtı. Ama ben beceremedim. Nasıl yapılacak ya. o başta install sayfası çıkıyor mesela nasıl yapacam?
Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Yardım pls... 2.0.8 phpbb forumunu kurarken ilk başta install çıkıyo explorerde sinir oldum ne iştir nası dolduracam?
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Burda PhpBB ile ilgili herşey var.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Perseus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 çok sağolasın walla oldu :D. Çok teşekkür.
Öne çıkan mesajlar