GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 http://www.c-evo.org/ civilizationin ustunde oynanmis bi oyun civin aynisi ama faq kismindan anladigim kadariyla yapanlar oyunu daha stratejik bi hale getirdiklerini söylüyorlar cok oynamaya zamanim olmadi ama oynadigim kadariyla ilgincti uniteler sonsuz hareket edemiyorlar falan ,kendileri ,programcilar degisik bi move sistemi yapmislar bide oyunda yapay zeka daha gelistirilmis sadece arayüz basit oyun zaten cok ufak[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 dün gece baya bi site gezdim bi kaç tanesinde vardı bu oyun tek kişi tarafından programlanıyor, grafikler ise civ komunitesi tarafından yapılıyor. ss lerde civ den bi farkını göremediğim için indirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 zaten grafikler degil yapay zeka ve oynanis farkli daha stratejik düsünülcek fakan yaziodu eu2 yle ugrastigim icin deneyemedim bende daha :)[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar