Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 phpnuke olan siteme uye olundugunda (activasyon işlemi tamamlandığında) ve şifre değiştirildiğinde asdasd.txt ye [kullanıcıadi] password=şifresi veya yeni şifresi email=emailadresi şeklinde kayıt yaptırmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. www.sindarin.gen.tr/index.zip bu dosyada youraccount/index.php var (dediklerim buradan yapılabiliyormus)[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yardım edebilirim. bende daha önce phpBB için yapmıştım. ve hala kulalnioruım. [signature][hline]Faust® - Noir uo shard [Bu mesaj Faust tarafından 31 Mayıs 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 activate fonksiyonunu aşağıdakiyle değiştirebilirsin (galiba uo için kasıyorsun, bu şekilde yapmak pek sağlıklı olmaz, hatırlatayım) said: index.php - 162. satırdan itibaren function activate($username, $check_num) { //dosya ile ilgili birkaç ayar yapıyoruz. //dosyayı çalıştırılan php sayfası ile aynı klasördeli //myaccount.txt olarak ayarladım. @ $file = fopen ( "./myaccount.txt", "a" ); if( !$file ) // dosyaya erişemezsek.. die('Dosyayı açamadım be abi. kusura bakma'); //şeklinde bir hata verecek. //bundan sonrası normal nuke kodu. global $db, $user_prefix, $module_name, $language; $past = time()-86400; $db->sql_query("DELETE FROM ".$user_prefix."_users_temp WHERE time < $past"); $sql = "SELECT * FROM ".$user_prefix."_users_temp WHERE username='$username' AND check_num='$check_num'"; $result = $db->sql_query($sql); if ($db->sql_numrows($result) == 1) { $row = $db->sql_fetchrow($result); if ($check_num == $row[check_num]) { $db->sql_query("INSERT INTO ".$user_prefix."_users (user_id, username, user_email, user_password, user_avatar, user_regdate, user_lang) VALUES (NULL, '$row[username]', '$row[user_email]', '$row[user_password]', 'gallery/blank.gif', '$row[user_regdate]', '$language')"); $db->sql_query("DELETE FROM ".$user_prefix."_users_temp WHERE username='$username' AND check_num='$check_num'"); include("header.php"); title(""._ACTIVATIONYES.""); OpenTable(); echo "$row[username]: "._ACTMSG.""; CloseTable(); include("footer.php"); //////////////////////////////////////////// /*burada dosyaya yazma işlemlerini yapıcaz*/ //////////////////////////////////////////// // önce dosyaya ne yazacağımızı belirleyelim: $sonuc = "nn[$row[username]] npassword=$row[user_password] nemail=$row[user_email]n" // dosyaya yazıyoruz.. fwrite( $file, "$sonuc" ); // aman bağlantıyı açık bırakmıyoruz. fclose( $file ); //////////////////////////////////// /*dosyaya yazma işlemlerimiz bitti*/ //////////////////////////////////// die(); } else { include("header.php"); title(""._ACTIVATIONERROR.""); OpenTable(); echo ""._ACTERROR1.""; CloseTable(); include("footer.php"); die(); } } else { include("header.php"); title(""._ACTIVATIONERROR.""); OpenTable(); echo ""._ACTERROR2.""; CloseTable(); include("footer.php"); die(); } } test etmedim fakat sorun çıkacapuğını sanmam.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home/httpd/vhosts/sindarin.gen.tr/httpdocs/modules/Your_Account/index.php on line 195 Sorry, such file doesn't exist...[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 index.php nin olduğu klasöre myaccount.txt diye bi dosya yarat çünkü açma modunu sanırım mumchamber yanlış yazmış +a dosya yoksa yaratıo diye hatırlıyorum ama dediğim isimde dosya yaratırsan sorun hallolacaktır edit: said: if( !$file ) // dosyaya erişemezsek.. die('Dosyayı açamadım be abi. kusura bakma'); bunun doğru satırı said: if( !$file ) or die('Dosyayı açamadım be abi. kusura bakma'); olcaktı öyle olmadığı için php kendi hatasını verdi yoksa bu hatayı vericekti [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 01 Haziran 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar