Gardian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ben bir gurbetci olarak forumdakilar bir sorum var E.U Versionu oynamak düsünmekte olan kisiler var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 U.S. en iyisi..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ben oynamayi dusunuyorum u.s 'de saatler cok ters.Birde u.s de baslarken oyunu bilmiyorduk e.u da baslarsak oyunu bildigimiz icin hizli bi sekilde kasar ve guild kurabiliriz. [Bu mesaj prodigy tarafından 24 April 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 valla hiç değil ters..herkes oluo..tam tersine çok uygun us[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bencede US serverı cok guzel tek dez avantajı su an ebonlore aldı basini gidiyor.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 E.U versiyon icin yeni bir box almak gerekiyormu? batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gardian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Asiadaki U.S versionu allan kendi acountlarini entranzserverler üzerinde yüklendi. Aurupada hakkinda bilgim yok. Ama buna bencer bise olabilir, cünkü u.s version batiaurupadada kullanilyor. Bence u.s versionu almadan önce bu ayin sonu bekleyin.[hline]pardon gurbeciim. Türcem sayif ve de keybordumda türk harfler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar