miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bilmirom. bence sux yani. yai bi copola filan daha güsel.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 güzel film deil çok saçmalık war.. denizcilikte ölellikle konusuda boş bence.. öle 2 gemi takılıolar baştan sona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 saat 16:00'da goldmax'te. izlemek isteyenler kaçırmasın. ben izlememiştim izleyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ben de izledim goldmaxde beklediğimden iyi çıktı, mağazaya gittiğinizde ne alsak da izlesek diyorsanız bu filmi alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar