Taina Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Arkadaslar Osi ye baglanmak icin orj cd gerekmekte baska sansım yokmu?cok ugrastım ama bir turlu giremedim lutfen bana yardımcı olurmusunuz[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Taina OSI ye baglanmak icin orijinal CD ye ihtiyacin yok ama sana ait bir Cd-Key e ihtiyacin var. Dolayisi ile yuklemis oldugun kopya cd bile olsa OSI de oynayabilirsin. Yalniz Cd-key in yok ise oynaman soz konusu dahi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Reg code bulman mümkün ebayden falan, bir arat istersen. Zamanında sadece reg codeu $10'a alabiliyordun, sanırım hala öyle birşeydir, ama her halikarda kredi kartına ihtiyacın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Elımde ambalajında aos var. 75 mıl fıyatı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Fizbende o kayısıyı alabilirmiyim ? Hayır bende reg code var o yüzden :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar