St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ya geceleride video çekme özelliğine sahip bir dijital kamera arıyorum(5dk bişi yaw)böle bildiğiniz model varmı?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bende alıcam 2 3 hafta içinde Sony p72 almayı düşünüorum daha önce topic te açmıştım o zamanlar HP düşünüodum ama vazgeçtim sony p72 i baktım baya güzele benzio fiyatı da özelliklerine göre iyi conon nikon kodak daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Gece çekimi nasıl?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Karanlık ortam çekimlerinde başarı istiyorsan Canon yada Sony'den şaşmayacaksın. Başka makinada AF illuminator yok sanırım.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bi gece resmi p72 ile 1.2 MP kalitede çekilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 foto biraz ufalmış ama burda kalitesi azalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bana model sleseniz?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 gece çekimi konusunda bişi diyemem ama babam yeni bi dijital kamera almış amerikadan Casio Qv R51 diye.. 5.2 mp, 2" Lcd, 3x optik zoom falan.. baya güzel fotoğraflar çekiyo alet.. kalitesi harika. Tek kötü özelliği video kaydında ses yok. Bir de önerim Nikon olucak.. bi arkadaşımda var gerçekten harika bi alet. coolpix 2100 2mp ama lensleri falan çok kaliteli olduğundan resimler çok güzel çıkıyo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Genelde uzun süre video cekim özelligi kaliteli makinelere koymuyorlar ccd si kaliteli olmayan ve fiyaı ucuz makineler müşteriyi çekmek için video çekim süresini hafiza kartının kapasitesi neyse o kadar çekim şansı tanıyarak sınırsız yapıyorlar Mesela canonlarda max 2-3 dk idi yanlıs hatırlamıyorsam ama işe pcler için web cam gibi bişi üretmek amacı ile yola cıkıp sonradan digital foto makinesine çevirilen ürünler ki bunların bircogu 3-4-5mp olur ama fiyatları max 300-400 milyondur, hafıza kartın yeterse 5dk çekmene olanak tanır, gerçi çektigin fotolar pek kaliteli olmaz enstantene hızı cok düşüktür gibi bircok bezdiren eksiklikleri vardır ki fotografcılar ve digital fotograf makinesi üretici firmalar arasında yaygın bir görüş video cekim istiyorsan camera fotograf cekmek istiyorsanda foto makinesi alıcaksın 2si bir arada güzel olmaz (gerçi ben fujifilm s5000imden memnunum video cekim özelligi süper ve hafızaya göre cekiyo ki böle bir modeli kaliteli ürünler arasında nadir bulursun)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar