JeanPaul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ne demek istedigimi anladiniz :) Carsi konusunda cogumuz biraz ilgisiz kaldik sanirim. Biraz canlandirmaya ne dersiniz? Ornegin gunde bir saat brit bank'de carsi'ya gate acacak yeni arkadaslara yardim edebilirim, istedikleri bir ihtiyaclari varsa ornegin, ya da gold karsiligi. Popeye, keg vendor ne oldu? ucmus gitmis? Hala eksik olanlar, high end jewellery, rares, rewards, magical armor, carpentry, tinker stuff, bods. Acikcasi ben de ilgisiz kaldim, ama hadi biraz hareket :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ewet ya canlanın biraz *!yüzsüzlük yapar*[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Kapalı çarşı baya güzel olmuş ya gecenin bu saatinde crafter açasını getiriyo insanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ben kapali carsiya 1 kere bile gidemedimki bulamadim yerini[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar