Magic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Damnation'da kimler var ?[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
GEd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ben yeni yeni SB oynamaya basladim lvl21 nephilim warlock golge char adi hatta su an nerde lvl alcagimi bilmedigim icin bos bos dolasiyorum :) ortadaki buyuk adadayim[signature][hline]UYKUM VAR!
GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 lvl33 oldum kimse yokmu burda artik SB oynayan ya? oyun sardi warlock ii bi template bilen varsa hatta yollasin[signature][hline]UYKUM VAR!
tom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 oyunda tell at, krisalis, sultan batu,algar,ahmet,tomba aliriz bizim guilde seni
batu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Damnation'da benim bildigim en az 20 Turk var, Holly Warrirs ve Savannah Lions'tan her hangi birine tell atarsan hemen bize katilirsin. Batu
GEd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ben su an bi kac daoctan tanigim almnalarla guildeyim ezik bi nationa baglilar ama oyunda tel atmayi denicem size lvl43 oldum :P[signature][hline]UYKUM VAR!
GEd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bide bu HOE disinda herkez baris halinda galiba ya?[signature][hline]UYKUM VAR!
batu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 HoE ile herkes savasta ama, HoE gider bir baskasi gelir o nedenle server da pvp eksik olmaz.
Magic Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 evet, olmuyor hakkatten :D Holy Warriors sux ama be[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 trial falan indirebilecğim bi yer varmı? level dergisinin tv programında izlemiştim hot level vardı bi ara çok güzeldi sonra kanalda kapandı :(
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bende bunu arıyordum saol[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bende yeni başladım benide alırmısınız aranıza? Level 2yim gerçi :P Gelişecez :)[signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet Crosby,Stills,Nash & Young
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 1 haftada olursun lvl50 ya shadowbanenin en sevdigim yani hizli lvl atliosun diger mmorpglerdeki gibi delirtmio lvl atlama olayi[signature][hline]UYKUM VAR!
Öne çıkan mesajlar