Magic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Damnation'da kimler var ?[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ben yeni yeni SB oynamaya basladim lvl21 nephilim warlock golge char adi hatta su an nerde lvl alcagimi bilmedigim icin bos bos dolasiyorum :) ortadaki buyuk adadayim[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 lvl33 oldum kimse yokmu burda artik SB oynayan ya? oyun sardi warlock ii bi template bilen varsa hatta yollasin[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 oyunda tell at, krisalis, sultan batu,algar,ahmet,tomba aliriz bizim guilde seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Damnation'da benim bildigim en az 20 Turk var, Holly Warrirs ve Savannah Lions'tan her hangi birine tell atarsan hemen bize katilirsin. Batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ben su an bi kac daoctan tanigim almnalarla guildeyim ezik bi nationa baglilar ama oyunda tel atmayi denicem size lvl43 oldum :P[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bide bu HOE disinda herkez baris halinda galiba ya?[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 HoE ile herkes savasta ama, HoE gider bir baskasi gelir o nedenle server da pvp eksik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 evet, olmuyor hakkatten :D Holy Warriors sux ama be[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 tutmadı bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 trial falan indirebilecğim bi yer varmı? level dergisinin tv programında izlemiştim hot level vardı bi ara çok güzeldi sonra kanalda kapandı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bende bunu arıyordum saol[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bende yeni başladım benide alırmısınız aranıza? Level 2yim gerçi :P Gelişecez :)[signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 1 haftada olursun lvl50 ya shadowbanenin en sevdigim yani hizli lvl atliosun diger mmorpglerdeki gibi delirtmio lvl atlama olayi[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar