Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One Love 2009

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Bathory said:

1 bardak burn'ün, votka - burn adı altında 22 milyona satıldıgı festivalmis dün bunu gördük.

geçen sene fiyatlar ne kadardı tam hatırlamıyorum ama hayırsever bir vatandaş bi tomar bedava bira hedesi dağıtmıştı herkese (sanırım kafası güzeldi)
Bilet fiyatları daha yüksekti geçen sene. Bu seneki bilet fiyatının acısını içeri girince misli misli almışlar sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç iyi değildi 2 gün de. m83 ve royksopp için gitmiştim 2sinde de solistlerin ses duyulmadı en önden. ne biçim ayar yapmışlarsa.

üstüne 1.50lik embesil kızların durmadan(cidden durmadılar)ite kaka kalabalığa dalmak istemeleri yüzünden kalan keyfim de gitti. hayır önlerde yer yok, yer olsa da göt kadar boyunla göremeyeceksin, hala tren oluşturup, özür dilemeden milleti rahatsız etmek ne ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ascraeus said:

hiç iyi değildi 2 gün de. m83 ve royksopp için gitmiştim 2sinde de solistlerin ses duyulmadı en önden. ne biçim ayar yapmışlarsa.

üstüne 1.50lik embesil kızların durmadan(cidden durmadılar)ite kaka kalabalığa dalmak istemeleri yüzünden kalan keyfim de gitti. hayır önlerde yer yok, yer olsa da göt kadar boyunla göremeyeceksin, hala tren oluşturup, özür dilemeden milleti rahatsız etmek ne ya.

rakın cokede birini öyle yere aldım ayagmın altında çiğnedim bi güzel s
onra gkusura bakma demek ayrı bi güzellikti
hele bide arkamda 1.5olık olunca göremiyorum diyip diyp dürtmeleri yokmu
Sosyal ağlarda paylaş

royksopp iyiydi net. burdan burtonesk'e teşekkürlerimi iletirim onun sayesinde dinlemeye başlamıştım.

onun dışında birincisi arazi rezaletti. rakripablik arazisi bile daha iyiydi. kendimi kemıl tırofide sandım bir ara. engebeli böle.

dürüm yiyen var mı bilmiyorum ama dün kız arkadaşım zehirlendi dürümden. bugün bütün günümüzü taksim acilde geçirdik. bende serumluk bir durum olmadı fakat hala adananın tadı gelip duruyor boğazıma. öle yemeği silkiym.
Sosyal ağlarda paylaş

ascraeus said:

O 1.50 kızlar benim de çok fena sinirimi bozdu. İnsanlar yüzünden konserlerin keyfini tam anlamıyla alamadım. Öküz doluydu alan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...