Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 http://www.theodoregray.com/PeriodicTable/Elements/PopularInCollections/index.s12.html örneklerle göstermişler hepsini :) Aşırı resimli :P 56k lar hiç girmesin...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ehe niye ezdin abi dial-up ları[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bende 15 dakikadır hepsini bitiremedide :D Peryodik tabla içinde: http://www.theodoregray.com/PeriodicTable/index6.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 sülfürden balık ilginç bi fikir olmuş :=)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ehe,doğada balık şeklindemi çıkıyor sülfür? =] Hadi aliminyunun şeklini neyin gördükde,diğerlerininde gerçek şekillerini koysalarımış keşke dedim :) [oksişenin felanda şeklini koyacaklar ehe] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Guzelmıs te asırı kasış yani açılana kadar. cableım yine sıkıyo beklerken. Ama sulfurde koptum :) Direk balık olarak cıkıyoo herhalde heheheh[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 TIN diye bişey daha var oda balık olarak cıkıyo herhalde. Yada balık figurune pek bi meraklı bunnarı yapanlar :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar