Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 hayır aslında yarmadım.:-p (iğrençliğin doruk noktasına ulaştım) neyse aslında bunu nereye atacağımı bilemedim.internet'e yollıyım bari dedim.zıç.tıysam şimdiden özür. divx 4.02 yi inidiridim.setup'ı açmaya kalktığımda. Nulsoft Install System v1.44 Error Installer CRC invalid. diyo. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 başka bi yerden indir. zip dosyası bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 tipe bak yaa. olm deli icq'dan sölesene. alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 Aaaa küfür ediyo yaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 ya yok, ben bunlara gidince kahve içiriyolar, oturtuyolar illa falan, kalkamıyorum bi türlü. bize gelince de gitmek bilmiyo bu rad... durum kötü yani. taşınana kadar idare etçez :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 ciddi küfr ediyo.şimdi çıkıp dalacam. olm oyuncak ettin lam icqyu,gire çıka. dayanamıyorum açıklıyorum zed doptur.işin kötüsü şişman erkeklerden hoşlanıyo.yanına gidincede bana sarkıyo ondan gitmiyorum(ben şişman). bu yazdıklarıda bahaneleri.mantıksız hem insana kahve içiriyolar die gelmek istemezmi.(boğazında kalsın insallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 pırasa kılıklı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 said: 2001-10-19 21:47 tarihinde, Ra_d yazmış: dayanamıyorum açıklıyorum zed doptur.işin kötüsü şişman erkeklerden hoşlanıyo.... Tanımam. Ama ben zamanında demiştim de kimse inanmamıştı...Gerçek günbe gün kendini belli ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2001 DivX ne lan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ekim 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2001 DivX yardımı bulmuşken ben de sömüriyim: DivX 4.02 yükledim ama hala bazı filmlerin sesi çıkmıyor. Dosyalarda mı arıza vardır, yoksa daha başka codecler mi lazımdır? Çoluk çocuk evde Friends bölümlerinin sesini duyamamaktan perişan, aman yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2001 said: 2001-10-19 23:41 tarihinde, Delanoresse yazmış: hehuehue idoc beklerken belli etti zaten ne mal oldugunu =) e napıyım ulan? 12 tane azmış türkün karşısında, hemde hepsi deneyimli idocçu iken, nasıl avantajı ele geçirebilirdim? soyundukça soyundum tabe. kim olsa aynı şeyi yapardı. pişman değilim. bi koltukta iki karpuz olmaz. Chloe of Atlantic, Grandmaster Salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2001 said: 2001-10-20 00:21 tarihinde, Eshky yazmış: DivX ne lan eheh video s1k1$tirma sistemi(codec hesabi)... videolarin mp3 u iste kuro 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 20, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2001 quote: - bi koltukta iki karpuz olmaz. - nie lam?arkanda iki tane taşıyosun ya...:-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2001 ne komiksiniz lam nerde sat1l1yo sisden bende alçam :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 komik eğlenmişiz zamanında uplayımda bari herkes görsün.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 abi yine bi üst kata çıktım, yine sarktı yaw.yani printer'ından çıktı alıyorum diye bişi diyemiyorumda.ayıptır bu yaptığın zed.yani 2001'den beri bi arpa boyu yol alamamışsın.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar