Brook Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bilgisayarıma format attıktan sonra, Windows'u E: sürücüsü okumadığı için F:(cd writer) ile yüklemeye çalışıyorum ama neden olduğunu anlayamadığım bi şekilde yüklemiyor.. E: sürücüsü ile F: sürücüsünün yerlerini değiştirebilirmiyim ? Ya da f:'den nasıl yüklerim ? Yardımcı olursanız sevinirim..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 dostayken sürücüler kayma yapar, nasıl kayma? şöyle diyim cdrom un d ise dosta e olur windows u yükleyince düzelir sadece dosta bu böyledir.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 böhühü delikanlı gibi dos kullanamıyorum[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 31 Mayıs 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Biosta bu tip bir menü vardır. 4 tane IDE ayarı var orda. Onların hepsini auto yap öyle bir aç makinayı.Yada 2 hdd varsa ilk ikisine 1 tane hdd varsa ilkine elleme diğerlerini auto yap. Dier ayarlara elleme örnek bi resim o :D Bir de böyle bir menü var. Advanced Bios Features. Burdan da Boot device'ı seçiosun. First Boot device Floppy olsun. Second'ı Cdrom yap. Orda entera basınca cdrom'un modeli felan yazar ordan seçersin. Not: Belki biliosundur bunları ama yinede bir yazayım dedim. [signature][hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 31 Mayıs 2004 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Teşekkürler herkese..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 lol. screenshot alamazsam, fotoğrafını çekerim! yüürrrü be Catstratch :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 sharky önce ben de catscratch webcamle foto sunu çekmiş sandım ama resimlerin linkine bakarsan başka bi siteden çağrılmış resimler olduğunu görürsün :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 İkinizinde verdiği cevapları beklediğim için hiçbişi yazmadım o konuda :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar