_Bloody_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 gitar (hatta davul) işleriyle ilgilenenler Buraya bir göz atsınlar program çok hoş ve Buradan'da ona tab indiriyorsunuz reklam olarak anlamayın gitar öğrencekler için çok işlevsel bir program yüklediğiniz tab'ın hangi tel perde vs nerden çalıncağını gösteriyor ben şahsen bundan öğreniyorum gitarı gerçi bende klasik gitar var ama kısmet olursa bu yaz alcam eleKtro... Not:Bu bir reklam değildir sadece öğrendiğim şeyi sizlerle paylaşmak istedim[signature][hline]N2O Let's See The Future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Hoş program o. Bu arada Reklam'ı olmazki sonucta sen mı yaptın programı :) Yararlı bısey gosterıosun daha ne[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=74540 lol demeye gerek bile duymuorum[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bloody'cim baya topic açıldı bu konu hakkında, büyük ihtimalle topic kilitlenecek, yine de teşekkürler.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 evt tşkler :) [Bu mesaj DeamoN tarafından 31 Mayıs 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Valla çok konu açıldıysa kusuruma bakmayın bu konuya (Muzik) takılmaya başlayalı 20dk falan oldu[signature][hline]N2O Let's See The Future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Tavsiyem Acacagın konuyu Arama'dan bi arattıktan sonra acmandır. :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Nerden biliyim daha önce açıldığı bir daha arayıp öyle açarım. Yetkili bakıyorsa lütfen kilitlesin burayı gereksiz oldu[signature][hline]N2O Let's See The Future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 crack+serial için kazaa lite'e bakın full sürüm kullanın demo ile uğraşmayın.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 serial gibi bi olayı sanırım yok bunun (ben bulamadım en azından) crack varsa bir aratayım pc rest atayım bi önce[signature][hline]N2O Let's See The Future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar