Lord_Lothar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hala ac1lmad1.pazartesi günü netten havale ile yollad1m.hala ac1lmad1.yanl1s biside yapmad1m.yollamadan önce yazd1klar1m1 kac defa kontrol ettim.bu konuda bilgisi olan varsa yard1mc1 olsun.[signature][hline]:hrr:The Dread Lord Lothar:hrr: Grandmaster Sütçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Chat e gir; ./server irc.euirc.net sunucusundan #euro-tr kanalına gir. Yetkililerle görüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 eğer havale ile gönderdiysen beklemen doğal .... havale ellerine geçtiği anda açıyolar account u :([signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 arkadaş eft yapmış sanırım 1-2 gün içinde almaları lazım aslında.İsterseniz bir mail atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 i yerine 1 yazmak dahamı kolay :)[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bazılarınında otomatik olarak olur i=1 olayı[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar