shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 playstation 1imi satıyorum istanbuldayım.fiyat henuz belirlemedim ilgileniyorsanız özel mesajdan konuşabiliriz.[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 up be up[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haqi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 shapshalın ps1i dandik olm kablosu bozuk fakat bnmki mis gibi temizzz ciciciii:)[signature][hline]bazen kowalayan war mı diye kaçmakm gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 sssssssssssssssssssssssssssssss senin ps1 in olsa olsa pokemon çalıştırır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar