Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 peki;istisnalar kaideyi bozar mı?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 fizikte öyle istersen msnden bunu uzun uzun konuşabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 çok açıklayıcı oldu,sağol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 burcun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sağol ya..birazdan kaçarım ben.. başka zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 koç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ha buldum soruyu kişiden kişiye değişir. mesela ben sevmemeye başladığım an bırakırım ama bi çıkarım yoksa, amaaa mal gibi seviyommu sevmmiyommu bırakırsam üzülürmüyüm başkasını bulabilirmiyim acabaaaa, bulduğum başkası es şu ankinden iyi olcakmı acabaaaa yada ben bunu bırakırsam 2 gün sonra tekrar ararmıyım acabaaaaa en iyisi bırakmıyım ben bunu yenisi bulana kadar diyen tipler benim gibilerden sayıca kat kat fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 insan olan sevgisinden şüphe edince karşısındakine söylemeli ve bitirelim demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sensin tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hmm,sevmeye sevmeye beraber olmanın karşıdakine haksızlık olacağı değilde;yine kendinsin düşündüğün.. bu mudur?? yani sana has konuşmayalımda;genelleme yapalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 herkes kendini düşünür zaten. istisnası yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya varsa?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 varsa (tamam burda romantik olayım biraz) o da aşk oluyo zaten gerçi düşününce o da kendini düşünmek oluyor, aşık olmanın insana iyi hissettirmesi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 genelleme yaparsak insanlar kendim üzülmiyimde karşımdaki benim bu sevgimden şüphe ettiğim süreçte ne bok yerse yesin ne kadar acı çekerse çeksin mantalitesiyle yakşaşıyo. ben sevmediğim için karşımdakine ilgi alaka ve önem göstermiyorum ama sorduğunda sevdiğimi söylüyorum oda mal gibi buna inanıyo ama sevgi görmediği içinde yıpranıyo şeyimde bile değil önemli olan ben üzülmiyim mantığında benim karşılaştığım tüm insanlar. taaaki yenisini bulana kadar, özellikle karşınızdaki çok kolay yenisini bulamıyacağını düşünen bi tipse daha fala süründürüyor malesef. seni sevmediğini görebiliyosun ama onun ağzından duymadoğın sürece inanmıyosun oda kendi bencelliği yüzünden söylemiyo..... falan filan yz yaz bitmez .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hmm.. keşke herşey anlaması daha kolay şeyler olsalardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 anlaması kolay işte özetlersek karşındaki insan 1- seni sevmiyo 2- seni bırakmıyo 3- seni sevdiğini söylüyo 4- başka birini bulamıyo(yada buldukları çok dandik oluyo) 5- sende seni sevdiğine kendini inandırdığın kişinin ilgisiz ve önem vermeyen tavırları karşısında acı çekiyosun ama yaapbilceğin bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 objektif bakış açısı.. iyi geldi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 uww.. ama yapılabilecek birşeyler olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yapıcak bişe yok, karşındakinin insafına kalıyosun. bunu farketsen bile bırakamıyosun, ya seviyosa diyosun kendi kendine. konuşması kolay ama başına gelince ne kadar emin olursan ol madem beni gerçekten sevmiyosun hadi byby demeye bi tarafı yemiyo insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya tekrar sevmeye başlarsa :p (tarih yazmamıştır heralde böyle bişey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 o dediğin züğürt tesellisi oluyor herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 o hale düşmüş birinin yanında züğürtler daha gururlu kalıyo malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 osman gittiiiii fede gittiiii maayyaaaada gittiiii forum bana kaldıııı, ben hala bitiremedim şişeyi adffsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar