Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizi gerçekten deliler gibi seven birine onu sevmediğinizi açıklamak

soulberry

Öne çıkan mesajlar

ha buldum soruyu

kişiden kişiye değişir. mesela ben sevmemeye başladığım an bırakırım ama bi çıkarım yoksa, amaaa mal gibi seviyommu sevmmiyommu bırakırsam üzülürmüyüm başkasını bulabilirmiyim acabaaaa, bulduğum başkası es şu ankinden iyi olcakmı acabaaaa

yada ben bunu bırakırsam 2 gün sonra tekrar ararmıyım acabaaaaa en iyisi bırakmıyım ben bunu yenisi bulana kadar diyen tipler benim gibilerden sayıca kat kat fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

genelleme yaparsak insanlar kendim üzülmiyimde karşımdaki benim bu sevgimden şüphe ettiğim süreçte ne bok yerse yesin ne kadar acı çekerse çeksin mantalitesiyle yakşaşıyo.

ben sevmediğim için karşımdakine ilgi alaka ve önem göstermiyorum ama sorduğunda sevdiğimi söylüyorum oda mal gibi buna inanıyo ama sevgi görmediği içinde yıpranıyo şeyimde bile değil önemli olan ben üzülmiyim mantığında benim karşılaştığım tüm insanlar.

taaaki yenisini bulana kadar, özellikle karşınızdaki çok kolay yenisini bulamıyacağını düşünen bi tipse daha fala süründürüyor malesef.

seni sevmediğini görebiliyosun ama onun ağzından duymadoğın sürece inanmıyosun oda kendi bencelliği yüzünden söylemiyo.....

falan filan yz yaz bitmez ....
Sosyal ağlarda paylaş

anlaması kolay işte

özetlersek

karşındaki insan

1- seni sevmiyo
2- seni bırakmıyo
3- seni sevdiğini söylüyo
4- başka birini bulamıyo(yada buldukları çok dandik oluyo)
5- sende seni sevdiğine kendini inandırdığın kişinin ilgisiz ve önem vermeyen tavırları karşısında acı çekiyosun ama yaapbilceğin bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...