Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starwars:JK2 ortaçağ modu var mı?

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Şöle ışınkılıçları yerine çelik kılıçlar, tahta sopalar, mızraklar. Lightning, grip vs yerine benzer büyüler içeren bi mod var mı? Ya da oynanış biçimi olarak jk2ye benzeyen böyle bir oyun var mı? JK2 olmasa da olur Jedi Academy modu da olabilir.. (Legends of Might and Magic var ama pek hoşuma gitmedi.)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Grom, senin verdiğin mod sadece silahları dönüştürüyor, ben şöle büyü+zırh+kılıç+yay falan da olsun istiyorum, o sadece yakın dövüş silahları modu..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası benim istediğim multiplayer özelliği olan bir oyun, mesela Heretic gibi. Ama Heretic de çok eski kaldı ve kılıç falan pek yoktu, daha çok yaylar vardı. Die by The Sword deseniz o da eski, JK modu dememin nedeni JK'de lightning, grip tarzı forceları büyüymüş gibi gösterecek bir mod yapılmasının daha kolay olması. Enclave hoş görünüyor ama multisi yok..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...