Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3 Official Patch Notes

Mina

Öne çıkan mesajlar

This is in the tracker to be fixed. However this isn't being fixed with 1.3.1 because the C&C team is still investigating a fix that doesn't completely gut the ability since any change would be a pretty huge nerf to the class.

Thanks.

Chris Bryant
Quality Assurance
Senior Testing Lead
Warhammer Online: Age of Reckoning

Ya bırakın rica ederim,oturup marauderi fixliceklerine WLnin buglarını da fixleseler ya sonucta marauder 3-5 sn de adam kesıyor bu buglarla dimi?

Elemanın foruma posta..
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 saniye mi o kadar sürüyor mu ya kesmemiz? ha tabi birde gcd'ı sayacağız dimi. :( şahsen ben 1 sn içinde ölmedi mi bırakırım abi. daha vurmam adama. ölecek olanın o esnada ölmesi lazım ki değsin yoksa fazladan uğraşıya gerek yok. :D heman target değiştirilip devam edilmeli tüm mara kardeşlere tavsiye ediyorum. :D
Sosyal ağlarda paylaş

fuzulee said:

Death Grip: This ability will now correctly grant immunity.

adamlar arada yine bir şekilde marauderi nerflemeyi bilmisler yav. saka gibi :D

sonunda test patchi yukleyip girdim marauderimle. pulverize, cutting claw, thunderous blow'un damage'leri yaklasik 200-250 civarında artmis. guilliotine ise olmasi gerektigi gibi en cok vuran skill olmus (yaklasik 300-350 damage artmis). tooltipte yazan degerler bunlar, crit + % bonuslarini bilmiyorum, kimse yoktu serverda :) str yaklasik 1000 ile bu degerler.

bu fixlerle en iyi marauder tree'si brutality olmus gibi duruyor. savagery ise cutting claw damage'i ile biraz bufflanmis. monstrosity'de thunderous blow disinda degisiklik yok, ama thunderous blow, con jolt butun mutasyonlarla kullanilabildigi icin, yine brutality - monstro veya savagery-monstro en iyi mastery kombolari. (bence)

mar-der derneğinden fuzulee bildirdi.

test server - praag
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...