arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 O da birşey mi benim büyümü oyundan kaldırdılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 This is in the tracker to be fixed. However this isn't being fixed with 1.3.1 because the C&C team is still investigating a fix that doesn't completely gut the ability since any change would be a pretty huge nerf to the class. Thanks. Chris Bryant Quality Assurance Senior Testing Lead Warhammer Online: Age of Reckoning Ya bırakın rica ederim,oturup marauderi fixliceklerine WLnin buglarını da fixleseler ya sonucta marauder 3-5 sn de adam kesıyor bu buglarla dimi? Elemanın foruma posta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 2-3 saniye mi o kadar sürüyor mu ya kesmemiz? ha tabi birde gcd'ı sayacağız dimi. :( şahsen ben 1 sn içinde ölmedi mi bırakırım abi. daha vurmam adama. ölecek olanın o esnada ölmesi lazım ki değsin yoksa fazladan uğraşıya gerek yok. :D heman target değiştirilip devam edilmeli tüm mara kardeşlere tavsiye ediyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 son patchle hangi tank sınıfı dps de iyi durumda suan? 1 tane acayım diyorum baya iş yapıyolar t4 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 aylar once destro'da black orc, order'da swordmaster'dı. yenileri bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Chosen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 İronbreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 chosenlar bi ara kötüydü? yanlış mı hatırlıyom. chosen dps arttıysa çok iyi. en güzel görünen tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 fuzulee said: Death Grip: This ability will now correctly grant immunity. adamlar arada yine bir şekilde marauderi nerflemeyi bilmisler yav. saka gibi :D sonunda test patchi yukleyip girdim marauderimle. pulverize, cutting claw, thunderous blow'un damage'leri yaklasik 200-250 civarında artmis. guilliotine ise olmasi gerektigi gibi en cok vuran skill olmus (yaklasik 300-350 damage artmis). tooltipte yazan degerler bunlar, crit + % bonuslarini bilmiyorum, kimse yoktu serverda :) str yaklasik 1000 ile bu degerler. bu fixlerle en iyi marauder tree'si brutality olmus gibi duruyor. savagery ise cutting claw damage'i ile biraz bufflanmis. monstrosity'de thunderous blow disinda degisiklik yok, ama thunderous blow, con jolt butun mutasyonlarla kullanilabildigi icin, yine brutality - monstro veya savagery-monstro en iyi mastery kombolari. (bence) mar-der derneğinden fuzulee bildirdi. test server - praag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 fuzulee said: mar-der derneğinden fuzulee bildirdi. test server - praag bu haberleri sevdim. ama mara zaten aşmış bir karakterdi op bir karakterdi. backslash istemiştim ben mara'lara o gelmemiş mi?:D mazlum marauderler konfederasyonuna bekleriz sizin derneğinizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bu launcherdaki testpatch linki'ni kaldırmışlar. Başka bir yerden bulup indirebilirmiyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar